Alimek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 To dobrze że chociaż wszystko zapakowali do paczki :D Super po niedzieli chłodnic a bedzie u mnie i odrazu laduje za oknem :twisted2: :banana: :banana: :banana: :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) a oto fotki widok ogolny z gory bix3 x4 :) roznica miedzy bip2 a bix2 mniej wiecej w czyms takim przyszlo sa jeszcze dwie bix3 ale nie chcialo mi sie rozpakowywac, pompka i tylko tego nie ma juz na fotach no i tego co zamowil quos bo jego kolezanka juz to odebrala Edytowane 2 Lutego 2006 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 łohoho, ale ładnie sie prtezentuja :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ślinka cieknie:P ciekawe kieyd my na nasze sie doczekamy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ślinka cieknie:P ciekawe kieyd my na nasze sie doczekamy :/nasze juz moglo byc zalatwione.... od 16go stycznia paczka lezala w polsce :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 nasze juz moglo byc zalatwione.... od 16go stycznia paczka lezala w polsce :mur: :mur:czyli alphacool dał rade miare spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 czyli alphacool dał rade miare spokodal rade w 6 dni tylko nie wpisali nr mojego bloku i mieszkania i paczka krazyla miedzy czeladzia a niemcami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 dal rade w 6 dniW 6 dni doszla do Polski ? Czy w 6 dni odkad przalales pieniadze ? Jakbys mogl to zobacz kiedy alpacool nadalo przesylke ... Bo ciekawy jestem ile paczka idzie - z drugiego zamowienia mieli podobno wczoraj wyslac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) 10go zlozylem zamowienie i wplacilem pieniadze 12go dostali pieniadze 13go wyslali 16go byla juz w glsw czeladzi bez dokladnego adresu aaa i najwazniejsze - paczki wyslane Edytowane 3 Lutego 2006 przez atek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 gls? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Ech, czekam tylko na chłodniczkę... Mam wielką nadzieję, że jutro przyjdzie... Nie opłaca mi się składać kompa (dwóch) na dzień czy dwa, żeby potem wszystko od początku robić... Ale nie mogę teraz żadnych postępów też czynić :(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 nie wiadomo jak to bedzie ;-) albo jutro a jesli nie to na 100% w poniedzialek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 No jutro chyba nie ma szans przeciez... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 No jutro chyba nie ma szans przeciez...jeśli kurier to MUSI chyba być jutro. bo jak? za co płaci sie taka kase? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 jeśli kurier to MUSI chyba być jutro. bo jak? za co płaci sie taka kase?za to ze paczka nie zaginie :lol: za to ze bedzie transportowana w normalnych warunkach a to czy przyjdzie na 2gi dzien to zalezy tylko od tego czy zostala wyslana do odpowieniej godziny dzien wczsniej . .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 jeśli kurier to MUSI chyba być jutro. bo jak? za co płaci sie taka kase? teoretycznie priorytet poczty polskiej te idzie jeden dzien ;) w praktyce potrafi isc i tydzien :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 a to czy przyjdzie na 2gi dzien to zalezy tylko od tego czy zostala wyslana do odpowieniej godziny dzien wczsniej . ..na ale to chyba jest logiczne nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 mylicie sie!! za dostarczenie paczki w sobote placi sie extra przy kurierze ( pol ceny paczki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 mylicie sie!! za dostarczenie paczki w sobote placi sie extra przy kurierze ( pol ceny paczki)ja o sobocie nic nie pisałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 dostal ktos dzis paczke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 dostal ktos dzis paczke? niet, poczta dwa razy była ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Manekin Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam! Kupiłem w Alphacool 2 chłodnice Alphacool NexXxoS Xtreme III jedną dla siebie drugą dla kolegi jednak ten sie rozmyslił i zostałem z dwiema :rolleyes: Sprzedam za 220zł bądz 55euro. Jeżeli jest ktoś chętny to walić na gg: 6912072 lub kom. 503067500. Wystawić na allegro moge lub odbiór osobisty. Oczywiście nówka nigdy nie zalewana. pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 niet, poczta dwa razy była ;]ehhhh to nie wiem po co sie placi za priorytet :/ jeszcze babka mi powiedziala, ze w duzych mistach raczej bedzie ale to juz bedzie zalezec od checi poczty u was na miejscu no nic w takim razie bedziecie miec to w poniedzialek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam! Kupiłem w Alphacool 2 chłodnice Alphacool NexXxoS Xtreme III jedną dla siebie drugą dla kolegi jednak ten sie rozmyslił i zostałem z dwiema :rolleyes: Sprzedam za 220zł bądz 55euro. Jeżeli jest ktoś chętny to walić na gg: 6912072 lub kom. 503067500. Wystawić na allegro moge lub odbiór osobisty. Oczywiście nówka nigdy nie zalewana. pozdrowienianapisz do Chaosa na forum on chce kupic chlodniczke BIP2 ale za ta cene to moze sie skusi, moze akurat sie uda. @demek - spoko wazne ze chlodnice juz ida do userow ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 paowie - jakies dobre wiesci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 paowie - jakies dobre wiesci? niet, poczty brak. Jak vbedzie to zapodaje fote, a chlodniczka robi wyjazd i wroci do mnie dopiero pod koniec tygodnia pewnie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 paowie - jakies dobre wiesci?Paczka dotarła. Bloczek taki jaki miał być. Dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Paczka dotarła. Bloczek taki jaki miał być. Dziękujęjejeje a paczka nic nie uszkodzona itp? wsio ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 jejeje a paczka nic nie uszkodzona itp? wsio ok ? Wszystko w jak najlepszym porządku. Nic nie uszkodzone. BTW bardzo solidnie zapakowane. Dziękuję Jeszcze tylko nowy bloczek na GPU, zakup nowej grafy ^^ i można zacząć przeróbkę WC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupos Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Czesc. Prosba do tych ktorzy zamawiali TĄ chłodnice. Jak juz podlaczycie to powiedzcie jak sie Wam sprawuje ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...