marian193 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Mój zasilacz 300W "no name" właśnie niedomaga. Z powodu chwilowego braku funduszy postanowiłem zamienic go na inny 300W zasilacz. Mam w związku z tym pytania: 1. Czy widząc fotki, ktoś może stwierdzić że mam on moc przynajmniej zbliżoną do 300W? 2. Planuję zmianę grafy z GF 440MX na Radka 9550 (bez OC)- czy wydaje się Wam to bezpieczne przy tej zasiłce? konfig jak w podpisie +CDRW Fotki: Jak widać na fotkach firma to: "SUNTEK" nic o niej nie wiem, chociaż sporo na jej temat jest w necie na stronach zagranicznych. Jedyna wzmianka o tym konkretnym modelu (AM608B1-300WS) na polskich stonach jest właśnie na Tweaku B) Dodam jeszcze że zasilacz jest duuuużo cięższy od mojego "no name" Bardo proszę o konkretne odpowiedzi- wiem że są na forum tacy co mogą powiedziec coś na temat zasilacza widząć jedynie zdjęcia :razz: Dzięki z góry i pozdrawiam! Edytowane 4 Stycznia 2006 przez marian193 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 http://www.achme.com.tw/products.php?cid=2&cgid=4 Powinien wytrzymać, chyba że jest już mocno wyeksploatowany. Realnie ma coś około 250W, identycznego nie testowałem ale trafiały się inne zasilacze tej firmy. W każdym razie cudo to nie jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 http://www.achme.com.tw/products.php?cid=2&cgid=4 Powinien wytrzymać, chyba że jest już mocno wyeksploatowany. Realnie ma coś około 250W, identycznego nie testowałem ale trafiały się inne zasilacze tej firmy. W każdym razie cudo to nie jest :( Czyli spokojnie wystarczy, pasc nie powinien - wyglada solidnie w porownaniu do obecnych noname'owych 300-ek. Podobny konstrukcyjnie Four Star 250w link zasila komputer ojca A2500+@3200+, R9800se@pro, 512mb + 256mb, 40gb, dvd, cdrw i kilka wiatrakow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...