Skocz do zawartości
marian193

Czy Ktoś Może Mi Powiedzieć Coś Na Temat Tego Zasilacza?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mój zasilacz 300W "no name" właśnie niedomaga. Z powodu chwilowego braku funduszy postanowiłem zamienic go na inny 300W zasilacz.

Mam w związku z tym pytania:

1. Czy widząc fotki, ktoś może stwierdzić że mam on moc przynajmniej zbliżoną do 300W?

2. Planuję zmianę grafy z GF 440MX na Radka 9550 (bez OC)- czy wydaje się Wam to bezpieczne przy tej zasiłce? konfig jak w podpisie +CDRW

Fotki:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jak widać na fotkach firma to: "SUNTEK" nic o niej nie wiem, chociaż sporo na jej temat jest w necie na stronach zagranicznych.

Jedyna wzmianka o tym konkretnym modelu (AM608B1-300WS) na polskich stonach jest właśnie na Tweaku B)

Dodam jeszcze że zasilacz jest duuuużo cięższy od mojego "no name"

Bardo proszę o konkretne odpowiedzi- wiem że są na forum tacy co mogą powiedziec coś na temat zasilacza widząć jedynie zdjęcia :razz:

Dzięki z góry i pozdrawiam!

Edytowane przez marian193

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.achme.com.tw/products.php?cid=2&cgid=4

Powinien wytrzymać, chyba że jest już mocno wyeksploatowany. Realnie ma coś około 250W, identycznego nie testowałem ale trafiały się inne zasilacze tej firmy. W każdym razie cudo to nie jest :(

Czyli spokojnie wystarczy, pasc nie powinien - wyglada solidnie w porownaniu do obecnych noname'owych 300-ek. Podobny konstrukcyjnie Four Star 250w link zasila komputer ojca A2500+@3200+, R9800se@pro, 512mb + 256mb, 40gb, dvd, cdrw i kilka wiatrakow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi