GoLo Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 mi sie udalo pogadac z siostra! :lol: ale siostra nic madrego nie powiedziala.. "cicho!" - bo ogladala jakis film w tv ;) :lol: a wam udalo sie z jakims zwierzem pogadac? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 rotfl ;] moja swinka bredzila jak zwykle "quick , quick" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja rozmawiałem z kolegą przez GG :D:D:D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 do domu wrocilem przed polnoca ........ tuz przez 0.00 bylem na ircu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja się zmówiłem z kumplami z mojej sieci (przez GG) i poszliśmy na pasterke - przed chwilą wróciłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 To tak jak ja... Pasterka dobra rzecz, przynajmniej caly dzien wolny (tak samo jak i rezurekcja na 6 rano w Wielkanoc). No no, zaraz zaczna sie tematy teologiczne ;). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Mój chomik milczał jak grób, pewnie zna jakąś tajemnice :)))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 no ja o 0.00 gadalem z woda z przysznica a 5 minut pozniej bylem w wyrku i gadalem z poduszka a pare godz pozniej tez gadalem bo doozo loodzi mi sie snilo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja tam probowalem z wezem gadac , ale mnie olal , nic nie powiedzial :? Obrazony czy co ? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a ja gralem w mini golfa we flashu przez www z Heather z Texasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja rozmawiałem z komputerem, na pytania odpowiadał niebieskim ekranem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja gadałem na czacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a ja gadalem z Nokia 5510-"radio zet i juz" ;) trza sobie bylo na Fido wejsc i pogadac z lingubotem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Prubowalem gadac z siostry krulikiem ale nie chcial gadac zesral sie na dywan :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Prubowalem gadac z siostry krulikiem ale nie chcial gadac zesral sie na dywan :)Litosci!!!! Trzymajcie jakis poziom wypowiedzi, bo to wszystko sie stacza :? I jesli macie jakies watpliwosci sprawdzcie sobie slowo w slowniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Prubowalem gadac z siostry krulikiem ale nie chcial gadac zesral sie na dywan :)Litosci!!!! Trzymajcie jakis poziom wypowiedzi, bo to wszystko sie stacza :? I jesli macie jakies watpliwosci sprawdzcie sobie slowo w slowniku. Przepraszam ponioslo mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja byłem na pasterce - i rozumiałem co mówi ksiądz. Coś w tym jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a ja tyz mialem isc na pasterke, ale jakos mi sie usnęło..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja byłem na pasterce - i rozumiałem co mówi ksiądz. Coś w tym jest... Czy nie bylo to w momencie jak mowil : dawajcie na tace z calego serca i potfela ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...