westsajd Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Sony wprowadziło fajny gadżet :) http://www.akihabaranews.com/en/news-10932...Bby%2BSony.html Dla miłośników Skype w sam raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ciekawe nie powiem, ale do rozmow to wole sluchawko-mikrofon taki jaki maja na centralach :D (Hehe Link4) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 hardkor ;] jak dla mnie neizbyt wygodne, a i myszka sziciasta[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 I ogólnie siakaś taka dziwna, nawet przycisków do wybierania nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Fajnie wygląda, ale troche niepraktyczne (np. jak będziesz coś robił gdy będziesz gadał przez Skype? - mnie raczej by sie ten problem nie tyczył bo mam zwykle pare myszek podłączonych do komputera :razz:) Ciekawe ile będzie u nas kosztować i czy wogóle będzie w sprzedaży :?: Edytowane 8 Stycznia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 może reaguje na głos? wtedy była by to dość duża wygoda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 może reaguje na głos? wtedy była by to dość duża wygoda :)Taa, skocz do kuchni, po cos do picia :D Zrob "Heda" temu niemcowi, hehe dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...