Kroopek123 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Czesc mam maly problem otóż gram mam ATI Radeon 9100 procesor AMD Duron 840~ i łacze neo 128 i mam bardzo duze lagi i duzy ping gdyz inni niemaja u kuzyna gralem na 9200 i lepszym procesorze i smigalo czy to wina sterownikow?? czy czego innego jesli sterownikow to prosilbym o link do najnowszych do 9100. Pomózcie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Hmmm, czy ty faktycznie pytasz się o to czy lagi są związane ze słabą vga? Jeśli tak, to nie, nie są. Za lagi odpowiada słabe łącze albo słaby serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroopek123 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 aha ale w grze co chwile wyswieta mi Connect interpunted czy cos takiego. a znasz moze jakąś dobrą strone ze sterownikami do ATI?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja znam.. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=132315 O co Ty tak naprawde pytasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroopek123 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a jezeli chodzi o łącze to mój kuzyn ma takie same i niema lagów.Tylko ze ma lepszy procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Hmmm, czy ty faktycznie pytasz się o to czy lagi są związane ze słabą vga? Jeśli tak, to nie, nie są. Za lagi odpowiada słabe łącze albo słaby serwer. Niekoniecznie - koleś ma durka na 840Mhz -> coś chyba fsb przetaktowane. A ja miałem kiedyś płytkę na BX, która przy magistrali 112 powodowała pczycinanie urządzeń na PCI podczas pracy grafiki w 3D - kiksy dzwięku i właśnie lagi na sieciówce. Przypuszczalnie zrąbiany bios i przy podniesionym takcie szyny PCI pojawiały się jakieś błędy z dogadywaniem się równocześnie pracujących urządzeń. Poza tym winny może być równie dobrze krzaczący sterownik, firewall, jakiś wirus - cokolwiek. Taaak, kocham takie posty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 A moze przekroczony zostal transfer danych w neo? :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 O, i to jest bardzo trafna uwaga, zważywszy na to, że autor pyta o 'dobrą stronę ze sterownikami do ati' ;]]] Kroopek, to będzie chyba www.nvidia.com ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroopek123 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Nie neo nie przekroczone o z tym fsb nie przetaktowane to o co chodzi??? wytlumaczy mi ktos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Naucz sie pisac, bo trudno cie zrozumiec. I problem napewno lezy po stronie Neostrady, badz serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ja miałem to samo ale jak zmieniłem Neoblabla na 512 to przeszło zobacz jaki masz przepust na łączu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 http://www.dsl.cz/rychlost.php Sprawdz jaki masz przepust na laczu. Ew przeinstaluj stery do grafiki (polecam do starszych kart 4.12 ), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 A program/programy P2P w tle chodza przy graniu online? I w jakiej grze to sie dzieje? Serwer na, ktory wchodzisz moze ma duzy ping i stad te lagi, zreszta mozliwosci moze byc wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...