tomek176 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam :!: Od niedawna jestem właścicielem myszki Logitech'a Cordless MediaPlay Black&Red. Wg. mnie myszka jest ok. Logitech zadbał o soft, który działa dość dobrze. Może player jest troszke mozolny i foobarowi do pięt nie dorasta, ale myszka radzi sobie z wszystkimi odtwarzaczami jakich używam. Można sobie usiąść w fotelu, a guziczki myszki spełniają dobrze rolę "pilota" z podświetleniem. Miał ktoś jakieś problemy z tą myszą ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 jedyne moje problemy to męcze się żeby w końcu odpalić przyciski wstecz i dalej...i nie mogę z tym wygrać :mur: a poza tym mysz super...aha i znalazłem tylko jedno ale co do tej myszy....jeśli gryzoń znajdzie się dokładnie pod odbiornikiem więcej niż pół metra to mysz nie działa (działa ale tego raczej działaniem bym nie nazwał...)a opcja pilota po prostu wariuje jak szalona jeśli chce cokolwiek zrobić...ten odbiornik jeszcze ma kilka takich dziwnych stref gdzie się chrzani ale wystarczy dobrze ustawić odbiornik i mysz śmiga jak szalona.... :D jeszcze jedno zastrzeżenie mam kiedy odchodzę od kompa i wracam mysz potrzebuje sekundy-dwóch aby się wzbudzić ale to chyba prawie każdy bezprzewodowiec ma niestety...wiec to chyba nei wada tylko tej mychy.... poza tym mysz suuuuuper nie żałuję ani jednej wydanej złotówki....jedynie co chce dokópić to podkładkę bo wkurza mnie ścieranie ślizgaczy po biurku....co sądzicie o stelpadzie Qck? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 miałem kupić mx 610, ale już mi chłopaki wybili ten pomył z głowy, czytam o MediaPlay i teraz sobie zdałem sprawe, że myszka posiada odbiornik na kabelku co całkowicie dyskwalifikuje ją do zadań laptopowych... :cry: no nic, szukam czegoś innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jakim kabelku? Chodzi o Mediaplay? Na http://pclab.pl/art12221-2.html masz zdjęcie. Też szukam "laptopowej" mychy. Kabel jest, ale nie musisz go używać. Najważniejsza jest mycha i klucz USB (odbiornik)- wtykasz go albo do tego niby kabla, albo od razu do USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Oskar ma rację. Dorzucili ten kabelek dla picu. U mnie bez problemu chodzi z odbiornikiem podpiętym bezpośrenio do USB. Ja polecam jednak Blue-Silver. Troszkę droższa ale lepiej wygląda. ;) Edytowane 3 Lutego 2006 przez chari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) kabel to po prostu przedłużacz usb zakończony ładną podstawką dla picu :) nie trzeba go używać :P http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://..._MediaPlay.html artykuł w którym w sumie media play wypada prawie idealnie :) PROBLEM :mur: Otóż bez sterowników logitecha działa mi klawisz wstecz i naprzód a jak je zainstaluje to lipa...w niczym jeszcze nie udało mi się zmusić tych klawiszy do prawidłowego działania (wstecz&dalej). Czy miał już ktoś podobne problemy z tym modelem lub innym gryzoniem od logitecha? Edytowane 8 Lutego 2006 przez mx87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Z klawiszami Wstecz/Dalej problemu jako tako nie mam. Problem jest jednak dość podobny. U mnie coś klawisze "pilotowe" nie działają. Na moim starym kompie nie miałem z tym problemów, a teraz jest kicha. Działa tylko Volume. Play/Pause działa jak mam program foobar 2000 0.9 zmaksymalizowany, a jak schowam do tray'a to nie działa. Nie działa też w playerach filmowych tylu SubEdit. A działało! Nie wiem co jest, stery mam najnowsze, wszysko działa niby ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...