ayyoy Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Szukałem Gainwarda 6800 GS ultra ale nigdzie nie mogę dostać, więc zmieniam i szukam tych ale mam wątpliwości co do ATI podobno 7800 GT i tak jest lepsze chociaż ATI jest nowszym modelem. Którą doradzacie ?? Zastanawiam się nad Sapphire,Leadtek,Gainward Edytowane 11 Stycznia 2006 przez ayyoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jeśli chodzi o GPU to X-1800 oferuje znacznie wyższą jakość filtrowania anizotropowego (można wyłączyć "optymalizację" kątową, dzięki czemu kiedy mamy ustawione filtrowanie 16x to przy ścianach nachylonych pod pewnym kątem nie schodzi nam ono do 2x, tylko zawsze mamy wspomniane 16x) - co nie zmienia faktu że oba produkty są bdb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Szukałem Gainwarda 6800 GS ultra ale nigdzie nie mogę dostać, więc zmieniam i szukam tych ale mam wątpliwości co do ATI podobno 7800 GT i tak jest lepsze chociaż ATI jest nowszym modelem. Którą doradzacie ?? Zastanawiam się nad Sapphire,Leadtek,Gainward Podaj reszte swojego konfigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Podaj reszte swojego konfigu Ja bym brał x1800XL. Po podkręceniu poradzi sobie nawet z GTX 256MB. Kolejnym plusem przemawiającym za jej kupnem jest AVIVO. Jakość obrazu jest naprawdę świetna (miałem okazję zobaczyć to na żywo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayyoy Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Reszta konfiguracji kompa: Athlon 64 3700+ San Diego DFI LanParty NF4 UT Ultra-D zasilacz Tagan 430W GeiL 2x512MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 jak znasz się na OC to bierz x1800XL, jak nie to pozostaje ci 7800 GT np. od Leadtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ja tez bylbym za Radeonem, zawsze mozna o/cnac trochu i nie jest w tyle wcale :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayyoy Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 No ja to dopiero sie w to wkręcam ( o/c ) ale mam znajomego który ma to opanowane więc pomoże :D , ale chciałem zapytać na forum bo tu zawsze jakaś konkretna odpowiedź jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Polecam radka, jest lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...