flasht Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jest pod GeForce'y cos takiego jak ATI Tool? Takie cos co bedzie mi testowalo czy juz sa artefakty czy nie...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jest pod GeForce'y cos takiego jak ATI Tool? Takie cos co bedzie mi testowalo czy juz sa artefakty czy nie...?Jest taki jeden program,nazywa się...ATI Tool(v.2.5). Zresztą po co tego używać?Jeżeli sterownik zaakceptuje zmiany i po przejściu np. 3dmarka05 i natychmiastowym sprawdzeniu ,czy ponownie sterownik zaakceptuje zegary ,to jest b.duża szansa, że karta będzie poprawnie działać z tymi zegarami.No chyba ,że wyłączysz test w sterownikach-ale wtedy tylko oszukujesz sam siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Jest pod GeForce'y cos takiego jak ATI Tool? Takie cos co bedzie mi testowalo czy juz sa artefakty czy nie...?Jest fajny programik do testowania czy występuja "efekty uboczne podkręcania" ( i nawet bardzo ładnie sie prazentuje od strony graficznej). RTHDRILBL. Poszukaj w necie... Programik daje popalic kartom ile wlezie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Jest taki jeden program,nazywa się...ATI Tool(v.2.5). Zresztą po co tego używać?Jeżeli sterownik zaakceptuje zmiany i po przejściu np. 3dmarka05 i natychmiastowym sprawdzeniu ,czy ponownie sterownik zaakceptuje zegary ,to jest b.duża szansa, że karta będzie poprawnie działać z tymi zegarami.No chyba ,że wyłączysz test w sterownikach-ale wtedy tylko oszukujesz sam siebie. Jaki test w sterownikach??? Wlasnie problem w tym, ze sa pewne bledy w 3dsmarku, ale nie wygladaja mi na artefakty... raczej na jakies niedorobki... i chcialbym zeby jakis program mi powiedzial, czy artefakty wystepuja czy nie... ATI TOOL rzeczywiscie umie to zrobic, ale nienajlepiej mu idzie... znaczy nawet wtedy kiedy golym okiem widac w smarku arty, ATI TOOL nic nie wykrywa... Jest fajny programik do testowania czy występuja "efekty uboczne podkręcania" ( i nawet bardzo ładnie sie prazentuje od strony graficznej). RTHDRILBL. Ladne zdjecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 rthdribl Jak masz duzo czasu to poogladaj kilka h czy nie ma przeklaman w grafice. Jak nie to pusc na noc i rano sprawdz jak wyglada sytuacja [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...