janekfranek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 witam chciałem sobie kupić obudowe, natrafiłem na aukcje gdzie obudowa jest sprzedawana odrazu z zasilaczem a cena jest bardzo niska ( co wzbudziło mój niepokój) Czy warto kupywać tę obudowę z zasilaczem? http://allegro.pl/show_item.php?item=81646228 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Czy warto kupywać tę obudowę z zasilaczem? Nie, bo potem i tak bedziesz dokladal 150 zl na nowy zasilacz albo 2000 zl na nowego kompa :-|, albo slepne albo ten zasilacz ma 10A na lini +12V, jeez to sie ledwo do PIII nadaje. Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Soldier666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 nie mylisz się... ma 10A <LOL> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Obudowa ładna - zasilator do wymiany. Spytaj sprzedawcy, czy sprzeda Ci obudowę bez zasilacza: 104.99zł (obudowa) - 55.50zł (zasilacz) = 49.49zł za samą obudowę (teoretycznie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 No sama obudowa nawet całkiem całkiem. Wygląda bardzo czysto i estetycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Buda calkiem spoko! ale zasilacz... :blink: Wlaczysz kompa z tym "zasilaczem" to radze zbierac na nowego kompa :lol2: Kup sobie jakiekos Fortrona 350wat za 50zl na Allegro.Jak napisal @mechl!n zapytaj sie sprzedajacego czy mozna ja kupic bez tego "super zasilatora" i niech opusci potem z ceny bez tej zasilki. Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekfranek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) dzieki wam wielkie za pomoc :) właśnie wysłałem emaila do sprzedającego. ;) a co do zasilacza może to być ten http://allegro.pl/show_item.php?item=81466400 ? Edytowane 16 Stycznia 2006 przez janekfranek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Tak bardzo dobry zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Napisz czy mozna kupic samą obudowe i za ile (jak sie dowiesz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Podpinam się pod powyższe pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 czy oni taki sam zasilacz dają do tych komputerów? http://allegro.pl/show_item.php?item=80548447 haha penitum D na 10A na 12v? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekfranek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 niestety nie da się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Ale trzeba i tak kupic lepszy zasilacz bo ten co jest z buda to sobie mogą w d**e wsadzic.Ja bym nieryzykowal!! Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 niestety nie da sięNo to nieciekawo. Ewentualnie kup komplet i sprzedaj zasilacz jako nówkę-super-hiper ;-) choćby 5zł taniej niż ten gość (pod warunkiem, że bardzo zależy Ci na tej konkretnej obudowie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekfranek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 tak też planuje zrobić, :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Niestety nawet obudowa jest kiepściutka. Składałem ostatnio do niej kompa (gość kupił ja wcześniej ) . Może na zdjęciach to ładnie wygląda ale na żywo naprawde wieje od niej tandetą , blachy cieniutkie i żle poobcinane przez co są bardzo ostre i łatwo sie pokaleczyć przy montażu.Te otwierane zaslepki na przednim panelu praktycznie po kilku użyciach zaczeły wypadać z zawiasów i krzywo chodzić . Zasilacz tak na oko waży jakieś pół kilo , tak więc daleko od tego złomu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...