Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Mam problema;) Mieszkam w Baniach- 40 km od Szczecina. Chcialbym sobie zalozyc stalke, neo+ czy cos takiego (chodzi mi o neta 24h). TPSA wali jakies glupoty,ze cos tam z centrala(za stara;() Obecnie mam ISDN-a i chula piknie! Mowia tez ze jak zalatwie 10 osob do neo+ to bedzie im sie oplacalo to walnac. Wiecie moze czy moge sobie cos zalozyc typu SDI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyj Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No jezeli nie chcieli podlaczyc neo+ to bylo sie spytac o sdi bo to przeciez tez tpsa podlacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 jak nie masz znajomosci to musisz kombinowac te 10 osob - bo oni musza na centrale wrzucic sprzet wart ok 2-3 tys zl a dla jednego im sie nie oplaca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 albo ci znajomi muszą mieć znajomych w tpsie :( cała polska :( dla niektórych sprzęcior na 2 dzień a inni nie mają telefonów !!!popytaj znajomych a nuż jeden znich pracuje w tpsa i sprawę da się popchnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 a musi być neo+ ? ja mam z kablówki nawet nie narzekam, poszukaj tez innych tańszych ofert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 NEO+ chyba jest zakładane tylko w dużych miastach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 NEO+ chyba jest zakładane tylko w dużych miastach :( tak oczywiscie a swistaq aha jeszcze jedno moze jestem nietolerancyjny ale masz jakis dresiarskomuzynski emblemat :P bleee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 RASISTA ZA*EBANY :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Podaj pierwsze 4 cyfry numeru telefonu. Jak rozumiem strefa numeracyjna 091? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 sdi na kablo do 20mm na 20km idzie sygnal a na kablu 40mm do 40km idzie jak masz kable 20mm to nie da rady ale pogadaj z nimi zeby przyjechali sprawdzic .Przyjada puszcza sygnal i bedziesz wiedzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Co ty bredzisz: 5,4 km przy 0,4 mm 7,5 km przy 0,5 mm 11,2 km przy 0,64 mm 20,7 km przy 0,9 mm Wartosci czysto teoretyczne przy b. niskim zaszumieniu linii. Ty widziales kabel 20 mm? lol 2 cm srednicy nie no dobre jak by spadl ze slupa zabil by na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 lol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Hubert to zalezy od: 1. TPSA 2. twojego numeru poczatkowe 3 lub 4 cyfry nie wiem ile masz np nr tel. XXX xx xx 3. odleglosci od najblizszej centrali przewaznie w jakims wiekszym miescie 4. Od mozliwosc skombinowania sprzetu tzn od odblokowannia numerów linii w centrali badz od samego terminal takiej malej skrzynki przy twoim PeCecie jego dostempnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...