lobo0 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam! Na jednym kompie mam zainstalowanego skype i on działa (hasło ma zapisane w profilu) chcialbym uzywac skypa rowniez na drugim kompie ale niestety zapomnialem hasla. a przy rejestracji nie podalem maila wiec nie ma mozliwosci wygenerowania hasla. W zwiazku z tym mam pytanie czy istnieje mozliwosc wyciagniecia hasla z mojego profilu? czy pozostaje tylko kopiowanie go na innego kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Możesz użyć programu do odkrywania haseł pod gwiazdkami i wtedy zobaczyć jakie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 hehe jak by to bylo takie proste to bym tutaj nie pisal. skype nie pokazuje hasla nawet zagwiazdkowanego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...