the_rock Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jak możecie taki piekny team a kurcze tak zapuszczony http://pl.boincstats.com/stats/team_graph....pr=sah&id=30388 Ilość członków: 348 Ilość aktywnych członków: 9 pozatym chyba nie wstyd wam że jestescie z polski ? przeliczone macie az 2 milony i wszystko na konto jakies miedzynarodowa - gdzie patriotyzm :/ zobaczcie http://pl.boincstats.com/stats/country_sta...sah&st=0&to=100 jeszcze troche a czechy bas dogonią ruszcie [gluteus maximus] i zacznijcie liczyć Panowie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Tez nie wiem co sie stało ale tez jak seti upadło to mi sie nie cche tego liczyc ... jakos do bionica nie moge sie przekonac..... zreszta narazie przeliczenie 1 probki by mi troche zajeło.........;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_rock Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Co ty piszesz jak seti upadło, nic nie upadło zosało tylko rpzeniesione na platforme BOINC - dzieki czemu daje wybór liczenia czego sie chce. I z tego co widze twój komputer to nie liczyłbys wczale tak długo. Prosze o narodową mobilizacje, niech tweak w koncu odzyje - macie takie wielkie możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Miałem 2 tygodnie przerwy ale znowu licze ;) Pozycja w świecie: 179 Nie dobrze, nie dobrze... Jeśli ktoś chce to można stworzyć "mini-teama" i liczyć w kilka osób na jednym koncie jak np. Olsztyn AMD Team (dołączyłbym, ale nikt nie liczy ;P). Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Barthezzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 już sie nie liczy seti jak kiedyś , kiedyś były statystyki nagrody bakery rywalizacja a teraz czar prysł, szczerze to żal mi nawet grzać procka teraz dla Seti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ale zawsze warto liczyć ;) Dla Tweaka oczywiście ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...