Bazex Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Chuck Norris zaprasza: Chuck Attack! A Chuck nigdy nie zaprasza dwa razy... :angry: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Heheh dobre... pośmiałem się trochę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Wszędzie ten Chuck nawet zawładnie Tweak'iem niedługo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 A kto to ten Chuck :?: :blink: Jakiś Polityk :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Chuck, Chuck Norris. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja nie w temacie jestem i mam w zwiazku z tym pytanie :) - O co chodzi z tym Chuckiem Norrisem, wszedzie go pelno ?? A wczoraj usłyszalam ze to nie Chuck Norris jest boski tylko Bog jest norrisowy :D Chuck, Chuck Norris. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Tego to chyba nikt nie wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Norris juz nawet radio opanowal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 które? [; posłucham audycji i sie pośmieje chociarz [; wiesz, gram w csa, radio hula, i jakiś tekst z półobrotem w sobie a ja akurat heada sczelam xD a by było smiechowo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja nie w temacie jestem i mam w zwiazku z tym pytanie :) - O co chodzi z tym Chuckiem Norrisem, wszedzie go pelno ?? No właśnie ja też o co z tym wszystkim chodzi .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ZoZoL, więcej błędów w jednym zdaniu nie dało się zmieścić ;x ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 które? [; posłucham audycji i sie pośmieje chociarz [; Lokalne, Radio Toruń albo Gra. Nie pamietam co dokladnie mielismy wlaczone, ale pamietam ze znajomy czytal sobie wlasnie teksty o Chucku i jakiez bylo jego zdziwienie, gdy kolejny uszyszal wlasnie w radiu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazex Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zbadałem sprawe. Wszystko jest wyjasnione w sekcji info. fenomen chucka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 dopiero zauważyłem "chuck norris potrafi zabic flashem w Csie" to akurat głupie, bo zwykły człowiek też może zaraz poszukam screenów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Przynajmniej śmiać sie chce :lol: To IMO było najlepsze: Chuck Norris kopnał z pół obrotu Krystyne z gazowni :razz: Edytowane 1 Lutego 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 qrde nie wiem jakas mania na Chucka Norissa nastała... wszedzie on, co urodziny obchodzi albo co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 qrde nie wiem jakas mania na Chucka Norissa nastała... wszedzie on, co urodziny obchodzi albo co ?Oto, o co w tym chodzi: http://www.hotel-relaks.home.pl/baz/index.php?ct=7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) :wink: Edytowane 2 Lutego 2006 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Prawdziwy kopniak z półobrotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Taki bash.org.pl w wersji Chuckowej. IHMO Chuck nie jest tak mocny jak Rysio z klanu i kopniak z półobrotu nie przebije siły rozkazu mycia rączek Ryszarda ;) Edytowane 5 Lutego 2006 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Dodałęm kilka faktów :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a pamieta ktos Tkaczuka ;)???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajo1 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 tak jak pisze na stronce: "Chuck Norris opanowal Polske bez wychodzenia z domu" :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...