werki Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ja musze miec jakiegos programika bo mi sie inaczej nie uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 podpowiedz do 6. wysylamy haslo do serwera i serwer cos odpowiada.......ciekawe co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 serwer tam mi cos odpowiada, ale to jest chyba jakos zakodowane i trzeba to rozkodowac, albo mi sie zdaje bo nie na te literki co trzeba patrze, jak ktos wie to moze podpowie w jaki sposob to rozkodowac no chyba ze nic nie trzeba rozkodowywac tylko szukac gdzie indziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 owszem trzeba rozkodowac kod nazywa sie 'bacon' :) reszte sami znajdzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Czy jestem na tyle trzewy, żeby się zabrać za 8 lvl? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 lvl 8 completed :>>> User "root" logged in. czas na 9 :>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 7 zrobiony, ufff ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Pomocy z 6 bo nic mi nie wychodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Hmm... proponuję poledzić pakiety ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alerysiu Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ten link mi nie dziala :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 "Welcome, I am try2hack Level9! Decode the following line to proceed:........." :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 pit jak rozpracowales ten kod bo skad on to chyba lapie tylko tez byl jakos dziwnie zapisany, a jak juz sie ma ten kod to jak rozkodowac reszte, mozesz podac jakiej techniki uzyles, jakis prog czy co, a moze to sie z jakiegos jezyka programowania bierze, jak bys mogl cos wiecej napisac albo ktos inny jesli cos wie i ma chwile to bylbym wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 który kod? ;>>> bo tam jest kilka :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 HEHE, ja sie w to bawiłem ze 3 miechy temu i skonczylem na 8, potem zmenili hasla od nowa i juz mi sie nie chcialo dekodowac ostatniego od nowa i olalem to, ale chyba sie wezme znowu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 polecam 9 poziom... ostro mnie zhaltowalo na tcl'u ;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 pit jak rozpracowales ten kod bo skad on to chyba lapie tylko tez byl jakos dziwnie zapisany, a jak juz sie ma ten kod to jak rozkodowac reszte, mozesz podac jakiej techniki uzyles, jakis prog czy co, a moze to sie z jakiegos jezyka programowania bierze, jak bys mogl cos wiecej napisac albo ktos inny jesli cos wie i ma chwile to bylbym wdziecznywszystko musisz rozkodowac najpierw jednym ro*** a potem samo haslo drugim ba**** ;] ps. ale ten bot w 9 mnie denerwuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 nieno... bo go zaraz wypinguję ;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofeer Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 zapomialem ze mozna na priv(jakos jeszcze nie korzystalem) i usunalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 kurcze, czy nie możesz zapytać kogo na priv? tyle się prosi żeby nie psuć innym zabawy. ech. jak chcesz podpowiedz to pisz na priva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 MIAZGA :>>>>> zbiłem właśnie level 9 :>>> czas na final quest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Widze ze jestescie blisko konca - macie wiec nastepne wyzwania, zeby wam sie nie nudzilo :D http://www.hackerslab.org/ http://www.lamebulun.net/ http://www.cyberarmy.com/zebulun/ (Jak wreszcie wroci :D) http://www.mod-x.co.uk/ Jeszcze tego bylo, ale juz nie pamietam - sam swego czasu, pisalem takie cos w *.php. Widze ze jednak ma to wziecie - moze sie jeszcze raz za to wezme :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...