LordFury Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Wreszcie będzie znowu okazja kilka pkt dorzucić. Quad G0 i 4GB Cruciali Anniversary Edition... O ile płyta/zasiłka sie nie zbuntuje, to coś tam powinno sie naklepać na procu (przy dobrych wiatrach ~20-30pkt) i grafice (choć tu nie mam pojęcia, czy/ile). Jak zwykle, wyjdzie w praniu... Edit: No i wreszcie do low clocka będzie można z bardziej normalnym ramem podejść :wink: Edytowane 7 Września 2007 przez LordFury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Sprawdz sprawdz jestem ciekaw:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 hmmm czas cos chyba pokrecic, bo z TOP-100 wylecialem, a i 71proste mnie goni :D BTW. Co JMKS, pila zalatwil tobie juz QX6850 :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 hmmm czas cos chyba pokrecic, bo z TOP-100 wylecialem, a i 71proste mnie goni :D BTW. Co JMKS, pila zalatwil tobie juz QX6850 :lol2: Ok, ale krec tylko prywatny sprzet :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Ok, ale krec tylko prywatny sprzet :D Haaa i tu ciebie zaskocze, myszka i klawa jest prywatna* :P E4300 na pierwszy ogien leci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Jak się myszkę i klawiaturę podkręca? :blink: Klawą i myszką podkręcam akurat, a ty nie?Ale MaSell ci napisał żebyś podkręcał "prywatny sprzęt" a nie "prywatnym sprzętem" :P Edytowane 7 Września 2007 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Jak się myszkę i klawiaturę podkręca? :blink: Klawą i myszką podkręcam akurat, a ty nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Klawą i myszką podkręcam akurat, a ty nie? ja tam generalnie podkrecam biosem czy riva tunerem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 o jejku, ja podkręcam rękoma, wciskając klawisze czy jeżdżąc myszką :P Nie róbta ot.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Nie róbta ot.... To rob ta cos z tą fuzją, bo malo punktow brakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) +10 ode mnie... i coraz mniej brakuje :D Edytowane 7 Września 2007 przez Kean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Ja dzis zrobilem 86.2pts @ 101.0pts Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Powrot do Top100, E4300 spisal sie prawie dobrze :) 5x zloto i sreberko (fucking fsb wall :mur: ). Ogolnie 70pkt+ :) Jestem ciekaw tylko kiedy koles z 1 miejsca w CPU-z (E4300), dorobi pozostale wyniki, bo poprawil swoj poprzedni rekord o 100MHz. Edit: 95,8 pkt i wyprzedzamy grekow :) Edytowane 8 Września 2007 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ok, ale krec tylko prywatny sprzet :D to jest fakt... z prywatnym sprzetem jest ciezej.. takimsposobem nie mam zadnych wynikow z np 8800 albo tym podobnych bo mnie po prostu nie stac :)... Ale dajemy rade... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 A ruskie ponizej 9k ;) mi dzis samo z siebie przybylo 0.1pts :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Ja wszystko mam robione na prywatnym sprzecie,no moze bez lapkow,bo czasami zajrze do kolesia i cos tam wyplodze,reszte kupje testuje pare dni i sprzedaje...czasami zostawiam sobie na dluzej.... Ryba ostro pojechales z E4300,gratuluje Edytowane 8 Września 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Jakby miał ktos skilla w tabletkach to możecie mi dać receptę :D Leży u mnie nowe mobo i kilka procków, i jakoś nie chce mi się instalować sysu robić optymalek skladać i rozkladać wszystkiego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 E tam, do hwbota wyniki robie na codziennym systemie, bo mi sie nie chce dysku przekladac i psuc dobrego systemu jakimis porgramami i sterami. Tylko mhz w gore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Jakby miał ktos skilla w tabletkach to możecie mi dać receptę :D Leży u mnie nowe mobo i kilka procków, i jakoś nie chce mi się instalować sysu robić optymalek skladać i rozkladać wszystkiego... Marudzisz, poskladaj wszystko i wrzucaj FC na to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ja tez czasami zmienie wnde,ale tylkoc czasami,juz sie nie chce po prostu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 A może byście zdobyli tak te 80 pkt ? Bo już niewiele brakuje do 2nd ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 hipro zapuści pętle 3dmarka i znowu na trzecie miejsce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 A może byście zdobyli tak te 80 pkt ? Bo już niewiele brakuje do 2nd ;) Nie ma problemu, tylko niech ktos mi powie czemu Masterpiece krzaczy sie z wysokimi taktami procka :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Bo Cię nie lubi :P A tak serio, może zasiłka nie wyrabia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Bo Cię nie lubi :P A tak serio, może zasiłka nie wyrabia? Ile to ciagnie lacznie w load ? 350W ? Wiec zasilacz napewno nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Bo Cię nie lubi :P A tak serio, może zasiłka nie wyrabia? XA, no ja ciebie prosze.... bez takich mi tutaj. Antoni 850W ma nie dawac rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Różne cuda się zdarzają. Choć zasilacz dobry. I zależy jeszcze co masz na myśli przez wysokie takty procka :D A Masterpiece wcale takie małoprądożerne nie jest... Może za wysokie, za niskie takty PCIE? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Czy tylko mi nie działa HWBOT? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Czy tylko mi nie działa HWBOT?Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Jesteśmy na drugiej pozycji :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...