banti Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 tak chodzi już jakiegoś czasu, w stresie tam coś jeszcze v spada, chłodzenie box oczywiście :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) No to wrzucaj wyniki,za to juz bedziesz mial przeszlo 2pkt w cpu-z:) Ja juz czekam 4dzien na dodanie nowej grafiki do database i cos nie moge doczekac. Edytowane 21 Września 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 heh nigdy nie patrzyłem na hwbot'cie na tego celka, wygląda na to że warto nawet coś spróbować się pobawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Warto,przelecialem ta kategorie i masz szanse na punkty,skoro tyle wyciaga Ci na AC i jeszcze masz zapas to czemu nie sprobowac :) a to na szybko przeprowadzona przezemnie inspekcja w smarku 2001,tez paru zablokowalem :) http://hwbot.org/searchResults.do?directio...minTotalPoints= dwoch gosci z 3 i 4 polecialo i nie tylko Edytowane 21 Września 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 PS. Mala zapowiedz co sie bedzie dzialo... oczywiscie wszystko ac icon_razz.gif Obrazek Jakie masz stery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 93.81 XtremeG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Juz usuneli reszte moich raportow i popatrz... juz nie jest Hardware Kingiem... zostal nim fr@me, a on akurat zasluguje na Kinga :)... Bo ma zawsze ladne screeny :P faktycznie,ale widze,ze do szanownego grona dolaczyl Masell-gratki w koncu masz ten seksowny znaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) faktycznie,ale widze,ze do szanownego grona dolaczyl Masell-gratki w koncu masz ten seksowny znaczek to ja powiem tak... 3DMark 2003 @ 6800GS @ E6600 @ AC !!! (3375MHz) = 19236 PKT :P EDIT: 3DMark 2005 @ 6800GS @ E6600 @ AC !!! (3375MHz) = 7980 PKT :P EDIT: Aquamark @ 6800GS @ E6600 @ AC !!! (3375MHz) = 128567 PKT :P EDIT: 3DMark 2001 @ 6800GS @ E6600 @ AC !!! (3375MHz) = 44987 PKT :P (tylko kwestia procka) EDIT: 3DMark 2006 @ 6800GS @ E6600 @ AC !!! (3375MHz) = 4113 PKT :P KArta @ DI (cold bug 0*C :P) 620/660 - jutro bedzie bardziej extremalnie (proc) JAKBY NIE PATRZEC 4 zlote pucharki i 3Dmark 2001 (a wszystko na 100% poprawi sie:P)... takie tam wstepne dzialania :P Edytowane 21 Września 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Sory za off, ale wie ktos gdzie sie mierzy napiecie mem na vguru9550? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Sory za off, ale wie ktos gdzie sie mierzy napiecie mem na vguru9550? Poszukaj sam po cewkach, miejscach pod kondensator, nóżkach czegokolwiek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) ...a co to za spadek pkt w naszych profilach,pkty za pifast wogole zniknely,polowa z spi32m,WTF?? Edytowane 24 Września 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Po pierwszej przy nastepnej aktualizacji powinny wrócić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Po pierwszej przy nastepnej aktualizacji powinny wrócić. juz oki :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Hmmm Zastanawia mnie czemu ryba dostaje 2x za global ranka w kazdym tescie (i nie mowie tu ze jeden wynik jest w single, a drugi w SLI) zreszta sami popatrzcie... ryba profil HWBOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 bo on to: " overclocking guru" ;) Tylko go nie raportuj przypadkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Tz.chodzi Ci o to,ze ma podwojnie naliczane pkty,za kazdy test?? W pifascie i cpu-z ma podwojnie punktowanego E4300 a co masz na mysli z tym sli,nie bardzo czaje?? Edytowane 26 Września 2007 przez 71proste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Hmmm Zastanawia mnie czemu ryba dostaje 2x za global ranka w kazdym tescie (i nie mowie tu ze jeden wynik jest w single, a drugi w SLI) zreszta sami popatrzcie... ryba profil HWBOT Kilka dni sie nad tym zastanawialem, bo tez to zauwazylem. Powod jest bardzo prosty. Po dodaniu Purepc do nazwy uzytkownika, stare globale mam widziane jako ryba, a nowe jako ryba (PurePC.pl). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Mamy 8k punktów i to się liczy ;) ale grecy wcale nie dostają zadyszki, dalej ~300pkt za nami.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Mamy 8k punktów i to się liczy ;) ale grecy wcale nie dostają zadyszki, dalej ~300pkt za nami....Niedługo 2x76GS pójdą pod DI. Mam nadzieję, że Hindenburg coś z nich konkretnego wyciśnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Niedługo 2x76GS pójdą pod DI. Mam nadzieję, że Hindenburg coś z nich konkretnego wyciśnie ;] E tam... nic ciekawego nie prognozuje... o ile palit bedzie mial 1,2V <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Mamy juz 3 hardware junkie w teamie ;) Trzeba grekow pogonic jeszcze, bo nie mozna od nich odskoczyc. Dzis chyba znowu zapowiada sie ciekawa noc z spi & reszta, bo trzeba lancowi skopac tylek ;) (0.2p straty :D ) Edytowane 26 Września 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Mamy juz 3 hardware junkie w teamie ;) Trzeba grekow pogonic jeszcze, bo nie mozna od nich odskoczyc. Dzis chyba znowu zapowiada sie ciekawa noc z spi & reszta, bo trzeba lancowi skopac tylek ;) (0.2p straty :D ) U mnie chwilowo siedzi cos takiego... LYNK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 i takim sposobem wszyscy maja do Ciebie gg ;) A karta mila ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) i takim sposobem wszyscy maja do Ciebie gg ;) Fu%$ :) Masz racje :mur: :rolleyes: Karta Ok :P... Pierwsze koty za ploty :) @ stock KULING :) PS. KURDE jak ja nie lubie czasami hwbota... jeszcze godzine temu mialem 22 zlote pucharki... a teraz 20 :/... i nie moge sie dopatrzec za co nie mam :P... PS1. proste71 :( smutno... ale kazdego szlak trafia... PS2. CHLOPCY I DZIEWCZETA kur%^ica mnie bierze... Wynik 6800GS FAKE na maxa... zaraportowalem a mod sobie z raportu nic nie zrobil... PORAPORTUJCIE TROCHE KOLESIA BO mnie to wqrza... wszystkie wyniki tak blisko siebie a koles naraz wywala 24000... paranoja i porabani moderatorzy na hwbocie... Edytowane 26 Września 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 No ja narazie podziekuje,Commando sie zesrala az dym polecial,do tego uwalilem kumplowi memki,szkoda gadac,a mam na chacie zwodowanego 7900GTX(780/950),e6750,q6600 a mialo byc tak fajnie...walczcie bezemnie panowie,powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 PS2. CHLOPCY I DZIEWCZETA kur%^ica mnie bierze... 2763585[/snapback] E tam... nic ciekawego nie prognozuje... o ile palit bedzie mial 1,2V <_< Karta wroci do mnie w sobote lub poniedzialek i bedzie full zmodowana. Bedzie mozna dac 1.8v-1.9v na GPU Karta wodnika robi 820(760) na 1.75V pod WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Moderacja na hwbocie jest smieszna, probuje wywalczyc usuniecie 100% fake wyniku (kolo na k8 2.5ghz i grafie ok 100mhz nizej niz moja ma lepszy wynik niz ja z c2d 4.7ghz), a oni pieprza ze za brak walidacji starych wynikow nie wywala... i wez sie dogadaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ^wodnik^ Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Niedługo 2x76GS pójdą pod DI. Mam nadzieję, że Hindenburg coś z nich konkretnego wyciśnie ;]Jak wyślesz tą grafe ;) E tam... nic ciekawego nie prognozuje... o ile palit bedzie mial 1,2V <_< Ja myślałem ze do eselaj pojda oba dziecka galaxy Karta wodnika robi 820(760) na 1.75V pod WC Jutro wrzuce wieksza delte i sie zobaczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 i takim sposobem wszyscy maja do Ciebie gg ;) I do Lanc'a też ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Lol nie wiem co robicie za problemy. Przecież Lanc i Sector mają w profilu wpisane swoje gg :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...