Gość 1337 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 od jakiegos czasu nie dziala mi ctrl alt del, czym to mzoe byc spowodowane? po za tym nie moge napisac ctrl+s i ctrl +c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Może wogóle Ci nie działa CTRL? Podłącz inną klawiature i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Taki jestes 1337 i nie umiesz uzywac szukaj? Menadzer zadan wylaczyl Ci zapewne jakis trojan, a ctrl+s i ctrl+c jakies programy do karty graficznej lub optymalizacji. Wklej moze log z hijackthis na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System dodaj wpis DisableTaskMgr lub zmień wartość na 0 Było już X razy na forum ... eee szkoda gadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Taki jestes 1337 i nie umiesz uzywac szukaj? Menadzer zadan wylaczyl Ci zapewne jakis trojan, a ctrl+s i ctrl+c jakies programy do karty graficznej lub optymalizacji. Wklej moze log z hijackthis na forum. Ty ciągle z tym hijackthis ;), nie widziałem żadnego twojego posta, w którym nie wspomniałbyś o hijackthis. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ty ciągle z tym hijackthis ;), nie widziałem żadnego twojego posta, w którym nie wspomniałbyś o hijackthis. :DTo mało widziałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ctrl+c jest niedziała jak naprzykład masz sterowniki od ati z catalyst control center Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...