Skocz do zawartości
qbaneoplus

Skok Stefczyka

Rekomendowane odpowiedzi

hej chłopaki mam pewien problem kupiłem sobie come na allegro no i w banku z tematu wysłałem kase w piątek zadowolony poszłem do domu dzwonie na drugi dzien do goscia i sie pytam czy przyszła kasa a on mowi ze nie ma nic na kącie no i sie troche martwie tą sytuacją bo przeciez powinny już dojsc powiedzcie mi czy to ja panikuje czy tylko bank ma lekkie opoznienie,martwie się poniewaz wpłacilem 400zł a dla mnie to nie małe pieniądze z gory dziękuje za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej chłopaki mam pewien problem kupiłem sobie come na allegro no i w banku z tematu wysłałem kase w piątek zadowolony poszłem do domu dzwonie na drugi dzien do goscia i sie pytam czy przyszła kasa a on mowi ze nie ma nic na kącie no i sie troche martwie tą sytuacją bo przeciez powinny już dojsc powiedzcie mi czy to ja panikuje czy tylko bank ma lekkie opoznienie,martwie się poniewaz wpłacilem 400zł a dla mnie to nie małe pieniądze z gory dziękuje za odpowiedz

Tak jak pisal Costi czesto wystepuja opoznienia, nawet kilku dniowe, ja mialem 4 dniowe opoznienie, tylko dlatego ze wplacalem pieniadze w agencji PKO BP a nie w oddziale, ja mi wyjasnili w banku, jest to normalna sytuacja. Nie ma sie czego obawiac. Zawsze masz dowod wplaty ktory uwierzytelnia to ze dokonales transakcji danego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z agencji idzie w dopiero w następny dzień po dokonaniu wpłaty (wszystkie dane muszą być dostarczone do oddziału a następnie oddział księguje wpłaty następnego dnia).

Bez przesady, że 4 dni.

No i jak powiedział costi, banki nie księgują wpłat w weekendy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi