qbaneoplus Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 hej chłopaki mam pewien problem kupiłem sobie come na allegro no i w banku z tematu wysłałem kase w piątek zadowolony poszłem do domu dzwonie na drugi dzien do goscia i sie pytam czy przyszła kasa a on mowi ze nie ma nic na kącie no i sie troche martwie tą sytuacją bo przeciez powinny już dojsc powiedzcie mi czy to ja panikuje czy tylko bank ma lekkie opoznienie,martwie się poniewaz wpłacilem 400zł a dla mnie to nie małe pieniądze z gory dziękuje za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Banki nie ksieguja operacji w soboty i niedziele. Poczekaj do przyszlego tygodnia. Czasami taka operacja moze zajac nawet 3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 dzieki za odpowiedz uspokoiłes mnie thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 hej chłopaki mam pewien problem kupiłem sobie come na allegro no i w banku z tematu wysłałem kase w piątek zadowolony poszłem do domu dzwonie na drugi dzien do goscia i sie pytam czy przyszła kasa a on mowi ze nie ma nic na kącie no i sie troche martwie tą sytuacją bo przeciez powinny już dojsc powiedzcie mi czy to ja panikuje czy tylko bank ma lekkie opoznienie,martwie się poniewaz wpłacilem 400zł a dla mnie to nie małe pieniądze z gory dziękuje za odpowiedzTak jak pisal Costi czesto wystepuja opoznienia, nawet kilku dniowe, ja mialem 4 dniowe opoznienie, tylko dlatego ze wplacalem pieniadze w agencji PKO BP a nie w oddziale, ja mi wyjasnili w banku, jest to normalna sytuacja. Nie ma sie czego obawiac. Zawsze masz dowod wplaty ktory uwierzytelnia to ze dokonales transakcji danego dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Z agencji idzie w dopiero w następny dzień po dokonaniu wpłaty (wszystkie dane muszą być dostarczone do oddziału a następnie oddział księguje wpłaty następnego dnia). Bez przesady, że 4 dni. No i jak powiedział costi, banki nie księgują wpłat w weekendy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...