cravix Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Tak jak w tytule prosze o porade specjalistow która plyte wybrac? A moze jakas jeszcze inna.. Z gory dzieki.Pilne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pccmaniak Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Abit nf7-s2g z tego co wiem to jest nieudany a soltek to niejest najlepsza firma. Ja z mojej strony polecam Abita AN7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Soltek , mam i dobry jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Abita AN7Też nieudany. Bierz Abita NF-7 rev 2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Abita NF7-S2G nie tykaj. Bo to straszny nie wypal. Wez tego Solteka bo nie jest on az taki zly, albo poszukaj NF7 rev 2.0 :] albo Epox 8rda+ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...