Skocz do zawartości
Gość

GRANIE a NERWY i SCHIZY

Czy kiedy nie mozesz przejsc danego momentu w grze ?  

1. 1. Czy kiedy nie mozesz przejsc danego momentu w grze ?

• wylaczasz ja i bluzgajac deinstalujesz ?
      7
    • wpisujesz cheaty
      7
    • grasz do upadlego (az uda sie przejsc )
      26
    • wstajesz z siedzenia i klniesz na caly glos (swiat)
      7
    • walisz z wsciekloscia z klawiature
      13
    • molestujesz myszke !!!!!!! tutaj indywidualne akcje
      0
    • zaczynasz pluc na komputer
      0
    • bierzesz sie za wlacznik i wl / wyl kompa 10000 razy
      1
    • zaczynasz wyzywac sie na czlonkach rodziny
      0

Rekomendowane odpowiedzi

ktora gra doprowadzila was do totalnego szalu

zabrala wam kilka dni zycia

kiedy np gineliscie po xxxxx raz w tym samym momencie

tudziez traciliscie 1sze miejsce na ostatnim wirazu ???

mnie wydaje sie ze byla to Little Big Adventure

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasem jak mam zly dien i niemoge wygrac z kompem :) to zdaza sie przywale w klawiatore, albo w oparcie kanapy. kanapa ma juz dosc, bo poszycie sie znacznie rozeszło na szwach ( achhh ten prawy dolny hak :wink: )

szybko mi przechodzi, wracam do gry po 2, 3godzinkach i najczesciej juz to przechodze szybko.

co do cheatów to urzywam ale tylko wtedy gdy przejde juz daną gre, albo mi si eznudzi totalnie , np diablo 2 mialem jusz czysty 48 lvl, niechiało mis ie grac, zrobiłem sobie mega przypakowaną postać z najleprzym sprżętem i szalałem, ale to ejst nudniejsze nisz granie na czysto...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy jaka gra jak ścigałka to proboje do bolo. Jak np. Heroes of Might and Magic 3 to sprobowałem 4 razy a poźniej sie wkurzyłem że w pierwszym tygodniu mają smoki i sobie darowałem.

Generalnie staram sie nic nie demolować bo później sam za to płace. Trzeba troche z dystansem do tego podchodzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mnie jakas debilna gra wkur** to wale w klawisze i zaczynam szukac trainera ew cheatow bo nie mam zdrowia do przechodzenie czegos na sile metoda save --> game over* ---> load --> o k** znowu mnie rozp*** --> load --> $%^^ :x --> load.... :( :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej odczekać i odpocząć na jakiś czas.

Wszystko bierze się stąd, że czasami za bardzo chce się skończyć grę, a tym samym udowodnić sobie, że się potrafi. Ale jak wiadomo dużo zależy od szczęścia...niestety... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami zarzało mi się walić w biurko lub coś co było w pobliżu (ale zawsze szybko się opamietuję szkoda przecież niszczyć) pozatym to są extremalne sytuacje. Zazwyczj staram się grać aż się uda, a cheaty to już na sam koniec jak nic nie mogę zrobic (czyli prawie nigdy) np. ostatnio tak było z C&C Tiberian Sun, zablokowałem się w jednej misji straciłem cierpliwośc i zacząłem szukać chatów w necie ale ze nic poza trenerami nie znalałem (które i tak nie chciały działac) zabrałem się do tej misji jeszcze raz i sam znalazłem sposób a póżniej już z żadną następną nie miałem problemu. Ale najbardziej wkurzyła mnie misja z MOHAA Spearhead ta w Bastogne (gdzie trzeba bronić okopów a jak jakiś Niemiaszek przejdzie na drugą stronę to konieć) nie bedzę nawet pisał co wtedy zrobiłem :x :oops: :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W roznych gierkach zdarza mi sie klnac ale cheatow nie uzywam :) Np podczas ladowania na Omaha beach w Moh jak gralme w niego 1y raz :). Pare h z zycoirysu fru :). Niektgore przygodowki tez moga wywolywac takie objawy np Police Quest-jak nie moglem sie "ruszyc" w akcji :). Pozatyhm 2e misje w mafii tez mnie ostro wnerwily (ta z hgotelem i ostatnia :) ). A najgorrzej sie wnerwiam gdy mi FPS brakuje :( (czyli przez ok 1,5-2 lata ;] zyje bez tej atrakcji :) [ugrade sprzetu]). A i na Operation Flashpoint zdfarzylo sioe uderzac w podloge, hehe, przynajmniej wtedy minimaluzje straty a bol podobny;] naprawde motywujace ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie brak opcji z klawa/mycha :P

3 myszki i 2 klawy papa

ale teraz staram sie ograniczac i nie wymieniac ww sprzetu

i tak do dzisiaj uzywam kalwy ze zlamana spacja i mychy bez zamkniecia pod kulka i oprnie dzialajacymi przyciskami :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze staram sie opanowac ale i tak mi to nie wychodzi :). Gdy nie moge czego przesc to usilnie prubuje to zrobic potem przerwa i za jakies 4 godzinu wychodzi mi za 1 razem. A i najbardziej wkurzyla mnie Mafia w misji z wyscigiem gralem przez 3 dni w nia i wreszcie sie udalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przypomnial mi sie kolejny tytul

ANOTHER WORLD aha i FLASHBACK

przy anotherze zeby zaczac biec trzeba bylo wcisnac 2 razy kierunek i przytrzymac czasami nie wychodzilo mi to i nie zdazalem uciec

a flashback heh te cholerne gumisie na ostatnich planszach fuk them

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam kiedys przy screamerze 1 rozwalilem spacje tak ze sie tylko z jednej strony da wcisnac, ale jeszcze bardziej niz gierki wkoorwjaja mnie moje programy jak zrobie jakis durny blad i siedze 2 dni. raz jak przpierdzielilem w klawiature to cala poleczka na nia sie urwala i musialem nitowac ;]

w mafii jak nie moglem zajarzyc w porcie co trzeba zrobic to zaczalem sie na cywilach wyrzywac, a jak robimy lan party i we flaspointa loimy to tyle <span style="color:red;">[ciach!]</span> idzie ze ludzi w chinach tyle nie ma ;]]]] poza tym gryzienie mouse-pada, walenie talerzykiem po zarciu w glowe ew w biurko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi