yuucOm Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 @MaZZeo Oj nie wiem ;). Gra wyglada dobrze i z features wynika ze bedzie niezła, ale póki sam sie nie przejade i nie zobacze czy fajnie sie gra to nie mam co szczeny zbierać z ziemi :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 No no śliczne te screeny, ale prosze tylko niech nie z****ą modelu jazdy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Te wnętrza... Mhhm. :D Dla mnie w tej grze będzie tylko jedna kamera... ;-) BTW Jak w media markt grałem na demonstracyjnym xBoxie w PGR3, to myślałem, że takiej ładnej samochodówki na PC prędko nie zobaczę. Na szczęście się myliłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Fredek napisał(a): No no śliczne te screeny, ale prosze tylko niech nie z****ą modelu jazdy :wink: Co do modelu jazdy w pełnej wersji TDU na PC ma się ukazać "Hardcore mode" dający bardziej realistyczne doznania z jazdy. http://www.clubic.com/actualite-67351-test...et-trackir.html Niestety po francusku więc więcej szczegółów powiedzieć nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=5727558&N=1 - dla zniecierpliwionych pierwsze testy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tu też test szkoda, że po francusku ale na dole są wymagania które raczej każdy zrozumie no i załączone filmy w oknach. http://www.clubic.com/test-jeux-video-6121...-unlimited.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Mam nadzieję, że to są prawdziwe rozsądne wymagania i ze na takim configu da sie grac na high, bo trzeba przyznac ze karta pokroju 1600pro to tyle co nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jak te wymagania to prawda byłoby naprawde świetnie :) i starszych konfiguracjach można bybyło pograć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ciekawe, 9800Pro>30fps>640x480>low detail X1600>60fps>1280x720>high detail Gra jest chyba cos dziwnie zoptymalizowana, ale to 60fps na X1600 napawa optymizmem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tak powinny wygladac dzisiejsze gry samochodowe posiadacze konsol :) Zartowalem :P Chociaz czy ja wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 no jezeli rzeczywiscie tak TDU smiga to brawa dla ekipy ktora to konwertuje z X-a - nie lada wyczyn :blink: jednak da sie jak sie chce, bo UBI chcialo pokazac, ze sie nie da... co do hardcore mode - mozesz mi wierzyc lub nie, ale hardcor to jest nawet teraz z wspomagaczami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Fredek napisał(a): Ciekawe, 9800Pro>30fps>640x480>low detail X1600>60fps>1280x720>high detail komus chyba sie pomylilo x1600 z x1900 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 No cóż wymagania są dość niezłe. I screeny przepiękne. Ciekawe jak okaże się w praniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ktoś mi powie czemu nie mogę uwierzyć w te wymagania? To ile będzie u mnie? 120FPS? :D Jakoś wiary nie daję! ;) Jak na razie wszystkie testy widziałem na 8800GTX i na tej karcie działa płynnie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 No ciekawe czy to X1600 i 60fps na takiej rozdziałce to nie Fake :rolleyes: Cytat Jak na razie wszystkie testy widziałem na 8800GTX i na tej karcie działa płynnie. icon_wink2.gif Dziwne żeby nie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 kojak_ct napisał(a): Ktoś mi powie czemu nie mogę uwierzyć w te wymagania? To ile będzie u mnie? 120FPS? :D Jakoś wiary nie daję! ;) Jak na razie wszystkie testy widziałem na 8800GTX i na tej karcie działa płynnie. ;)a na 6600 juz trzeba ciac detale, no ale x1600 to przeciez "czarny kon" z jeszcze nieokielznanym powerem :lol: fake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Ta. Hehehe A ile u Ciebie Sulaco wyciąga? Teoretycznie powinno być grubo ponad 200FPS. Tak masz? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Kiedy to wyjdzie na PS2 <_< bo na PC sobie niepogram, moj S3Trio ledwo winde ciagnie na 800x600 :lol: :lol2: i po co mi tyle ramu :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Przepiękne screeny, aż się nie chce wierzyć, że w rzeczywistości gra mogłaby tak wyglądać... ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 teat napisał(a): Kiedy to wyjdzie na PS2 <_< bo na PC sobie niepogram, moj S3Trio ledwo winde ciagnie na 800x600 :lol: :lol2: i po co mi tyle ramu :-P :-P :-PNa PS2 to już tak pięknie nie wygląda.Ja na twoim miejscu sprzedałbym ją i zbierał na xboxa 360 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 teat napisał(a): Kiedy to wyjdzie na PS2 <_< bo na PC sobie niepogram, moj S3Trio ledwo winde ciagnie na 800x600 :lol: :lol2: i po co mi tyle ramu :-P :-P :-P http://uk.atari.com/index.php?pg=product&id=180 Wszystko jest tam napisane. A tu coś o wersji na PC http://www.thatgameblog.com/2006/12/21/tes...mited-pc-facts/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) naxt napisał(a): Na PS2 to już tak pięknie nie wygląda.Ja na twoim miejscu sprzedałbym ją i zbierał na xboxa 360 :)Wiem ze tak pieknie niebedzie wygladac <_< dopiero co ja kupilem :) (w srode) :-P ale bedzie przerabiana niebawem i idzie w swiat :? chyba :lol: co do x360 to mnie niestac jak narazie :) a gra jest wypas :rolleyes: edit: oj przesadzacie na PS2 najgorzej niewyglada, ta gra na mojej poprzedniej grafice gorzej by chodzila :-P Edytowane 23 Grudnia 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Dali by już demko :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Wymagania ujada ;). Imo w samochodówkach poniżej 60 fps gra sie juz nie fajnie (np NFS MW). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 yuucOm napisał(a): Wymagania ujada ;). Imo w samochodówkach poniżej 60 fps gra sie juz nie fajnie (np NFS MW).To na pewno jest Fake :wink: przecież x1600 jest minimalnie szybsze od 9800pro B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 to może zamiast 9800 tam miało być 9500? xD jak tak to latam po mieście ciesząc się xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 pieknie, wydalem prawie 9$ na subskrypcje, zapisalem sie na bete, sciagnalem klienta i...klucza nie mam....a wypieprzylem 30zl :[ wie ktos moze jaki plik trzeba podmienic z wersji aktywowanej zeby dzialalo? :/ sorry jakichs tratw ratunkowych trzeba sie lapac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Axl2000 napisał(a): pieknie, wydalem prawie 9$ na subskrypcje, zapisalem sie na bete, sciagnalem klienta i...klucza nie mam....a wypieprzylem 30zl :[ wie ktos moze jaki plik trzeba podmienic z wersji aktywowanej zeby dzialalo? :/ sorry jakichs tratw ratunkowych trzeba sie lapac... ;/ mogles dać mi ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Tutaj video z bety. Komputer to 2 GB ramu i 7600GS na AGP z DDR2 Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Nie wiem czy to tyko u mnie tak, ale leci mi max 3kb/s więc sobie na razie podaruje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...