Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Te wnętrza... Mhhm. :D Dla mnie w tej grze będzie tylko jedna kamera... ;-) BTW Jak w media markt grałem na demonstracyjnym xBoxie w PGR3, to myślałem, że takiej ładnej samochodówki na PC prędko nie zobaczę. Na szczęście się myliłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek
  Fredek napisał(a):

No no śliczne te screeny, ale prosze tylko niech nie z****ą modelu jazdy :wink:

Co do modelu jazdy w pełnej wersji TDU na PC ma się ukazać "Hardcore mode" dający bardziej realistyczne doznania z jazdy.

http://www.clubic.com/actualite-67351-test...et-trackir.html

Niestety po francusku więc więcej szczegółów powiedzieć nie mogę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jezeli rzeczywiscie tak TDU smiga to brawa dla ekipy ktora to konwertuje z X-a - nie lada wyczyn :blink:

jednak da sie jak sie chce, bo UBI chcialo pokazac, ze sie nie da...

co do hardcore mode - mozesz mi wierzyc lub nie, ale hardcor to jest nawet teraz z wspomagaczami :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kojak_ct napisał(a):

Ktoś mi powie czemu nie mogę uwierzyć w te wymagania? To ile będzie u mnie? 120FPS? :D Jakoś wiary nie daję! ;) Jak na razie wszystkie testy widziałem na 8800GTX i na tej karcie działa płynnie. ;)

a na 6600 juz trzeba ciac detale, no ale x1600 to przeciez "czarny kon" z jeszcze nieokielznanym powerem :lol: fake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teat napisał(a):

Kiedy to wyjdzie na PS2 <_< bo na PC sobie niepogram, moj S3Trio ledwo winde ciagnie na 800x600 :lol: :lol2: i po co mi tyle ramu :-P :-P :-P

Na PS2 to już tak pięknie nie wygląda.Ja na twoim miejscu sprzedałbym ją i zbierał na xboxa 360 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek
  teat napisał(a):

Kiedy to wyjdzie na PS2 <_< bo na PC sobie niepogram, moj S3Trio ledwo winde ciagnie na 800x600 :lol: :lol2: i po co mi tyle ramu :-P :-P :-P

http://uk.atari.com/index.php?pg=product&id=180

Wszystko jest tam napisane.

A tu coś o wersji na PC

http://www.thatgameblog.com/2006/12/21/tes...mited-pc-facts/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naxt napisał(a):

Na PS2 to już tak pięknie nie wygląda.Ja na twoim miejscu sprzedałbym ją i zbierał na xboxa 360 :)

Wiem ze tak pieknie niebedzie wygladac <_< dopiero co ja kupilem :) (w srode) :-P ale bedzie przerabiana niebawem i idzie w swiat :? chyba :lol: co do x360 to mnie niestac jak narazie :) a gra jest wypas :rolleyes:

edit:

oj przesadzacie na PS2 najgorzej niewyglada, ta gra na mojej poprzedniej grafice gorzej by chodzila :-P

Edytowane przez teat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pieknie, wydalem prawie 9$ na subskrypcje, zapisalem sie na bete, sciagnalem klienta i...klucza nie mam....a wypieprzylem 30zl :[

wie ktos moze jaki plik trzeba podmienic z wersji aktywowanej zeby dzialalo? :/ sorry jakichs tratw ratunkowych trzeba sie lapac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Axl2000 napisał(a):

pieknie, wydalem prawie 9$ na subskrypcje, zapisalem sie na bete, sciagnalem klienta i...klucza nie mam....a wypieprzylem 30zl :[

wie ktos moze jaki plik trzeba podmienic z wersji aktywowanej zeby dzialalo? :/ sorry jakichs tratw ratunkowych trzeba sie lapac...

;/

mogles dać mi ;}

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi