Skocz do zawartości
Macio19

Potrzebuję Informacji Od Ludzi Mieszkających Lub Uczących Się W Gdańsku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałem się dowiedzieć czy w Gdańsku jest gdzieś Zaoczne Technikum Informatyczne Dla Dorosłych bądź Zaoczne Liceum Informatyczne. Proszę o wszelkie info. PS: Szukam, ale niestety nie znalazłem. PS: Jestem po Zasadniczej Szkole Zawodowej i planuję kształcić się w kierunku informatycznym. Proszę o wszelkie sugestie dotyczące mojego wyboru szkoły i jeżeli to możliwe to doradźcie mi coś. Pozdrawiam. PS: Szkoda, że nie ma Zaocznej Szkoły Informatycznej na podbudowie szkoły zawodowej. Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam chciałem się dowiedzieć czy w Gdańsku jest gdzieś Zaoczne Technikum Informatyczne Dla Dorosłych bądź Zaoczne Liceum Informatyczne. Proszę o wszelkie info. PS: Szukam, ale niestety nie znalazłem. PS: Jestem po Zasadniczej Szkole Zawodowej i planuję kształcić się w kierunku informatycznym. Proszę o wszelkie sugestie dotyczące mojego wyboru szkoły i jeżeli to możliwe to doradźcie mi coś. Pozdrawiam. PS: Szkoda, że nie ma Zaocznej Szkoły Informatycznej na podbudowie szkoły zawodowej. Pozdro

na ul. Hewelijsza 11 15-ste pietro

tel. 058 321 71 21

gdansk@teb.pl

Edytowane przez rosolini

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post 1

Dzia, ale jeżeli jeszcze coś znajdziecie dajcie znać.

piotraspoz w necie czasem nie są opublikowane strony więc lepiej jak ktoś coś napiszę od siebie... a posty typu: Od czego są gogle itp. już nudzą! OD CZEGO JEST FORUM & OŚLA - wydaje mi się, że nie od sra***

(PS: Usuńcie forum, a na stronie głównej zróbcie banerek google z dopiską "wszystko tam znajdziecie", a forum nie będzie juz potrzebne!)

post 2

1.

Google :mur:

http://cku-gda.ids.pl/

Ad.1. Ta szkoła jest na podbudowie szkoły średniej!

PS: Nie wiem, ale jeżeli nie w Gdańsku to może ktoś wie lub uczy się w woj. Kujawsko Pomorskim, a więc mogliby mi w jakiś sposób pomóc w poszukiwaniu zaocznego Technikum lub Liceum Informatycznym... Hmm w radiu coś słyszałem, że w Toruniu jest jakaś nowo otwarta zaoczna szkoła...

Edytowane przez Sikor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:evil:

Macio19, a oprócz problemów z używaniem Google masz też problemy z czytaniem?

W regulaminie chyba dosyć wyraźnie jest napisane (punkt II, podpunkt 9), że nie można uprawiać posfucker'stwa, tj. trzepania postu za postem w jednym temacie, nie?

Masz trzy dni na zapoznanie się z regulaminem - zgodnie z cennikiem sytemu ostrzeżeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi