Gość Bio Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Chyba takiego tematu nie było :] Prosiłbym o wypisanie mi najpopularniejszych gier MMO. Byłbym wdzięczny, gdyż bardzo mi się to przyda. Edit: Tu będzie lista tych lepszych (chodzi o darmowe) :] - Mu Online - Silkraod Online - RuneEscape - Ogame - Ragnarok Online - R.O.S.E. - The Crims - Lineage 2 - Red Dragon - Tibi Edytowane 3 Lutego 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drith Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 http://www.mmorpg.pl/ Wszystko o MMORPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) o dzięki :] napewno się przyda ale wolałbym jednak liste tych gier które według Was są dobre i gonde polecenia. Także te, w które gra się w przeglądarce. Edytowane 1 Lutego 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamfr Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ja polecam Silkraod Online :) nie jest to mmo w przeglądarce ale bardzo wciąga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 RuneEscape jest tez ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Silkroad bardzo fajna gra Anarchy on-line dosc ciekawa gra co do tych przez przegladarke to wlasnie ogame i space pioners Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) jesli to maja byc darmowe to Lineage 2 odpada z listy. w przeciwnym wypadku to mozna tu i WoW wpisac :> Edytowane 2 Lutego 2006 przez _Dugi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 gram w ragnaroka od maja zeszłego roku imho bardzo fajna, i nie potrzeba jakiegos wypas kompa ;], mimo to grafika nei odstrasza tak jak np Tibia >.> , choc to kwestia gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 są darmowe serwery lineage :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ogame i to jest to!!! uwazam ze to najlepsza gra jaka powstała;] ma taka grywalnosc ze gram w nia juz prawie rok i z dnia na dzien coraz bardziej mnie wciaga wszytskim proponuje sie zarejestrowac na jakies uni i zobaczyc co to jest miodzio a co do darmowych ger to jeszcze TIBIA u mnie w klasie połowa maniaków tej gry grafika z przed 8 lat ale podobno bardzo grywalna i wcigajaca ale nie tak jak ogame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) jesli to maja byc darmowe to Lineage 2 odpada z listy. w przeciwnym wypadku to mozna tu i WoW wpisac :>Nie porównuj stopnia emulacji Lineage 2 a WoW.. W Lineage 2 prawie wszystko [ o ile nie wszystko ] jest zemulowane, za darmo masz większość map, itemów itp jak na płatnych serwerach - natomiast w przypadku WoW'a jest bardzo mało zrobione. edit: tylko Lineage 2 na L2Extreme :) Edytowane 2 Lutego 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 tylko Lineage 2 na Allseronie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Nie porównuj stopnia emulacji Lineage 2 a WoW.. W Lineage 2 prawie wszystko [ o ile nie wszystko ] jest zemulowane, za darmo masz większość map, itemów itp jak na płatnych serwerach - natomiast w przypadku WoW'a jest bardzo mało zrobione. Owszem, wszystko z C1 i spora czesc z C2. Z C3 caly czas sa problemy, polowy rzeczy brakuje, polowa nie dziala poprawnie, nowe lokacje swieca pustkami, questy, mimo, ze sa dostepne to i tak nie ma sensu ich wykonywac. Polecam kiedys zagrac na oficjalnych serwerach. Roznice widac juz od samego poczatku i moim zdaniem L2 nie powinno znalezc sie na liscie darmowych gier MMO bo gra na prywatnych serwerach poprpostu mija sie z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 hmm moze Red Dragon ? strategia turowa, gramy w przegladace :) moze sie spodobac ;] http://www.reddragon.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Owszem, wszystko z C1 i spora czesc z C2. Z C3 caly czas sa problemy, polowy rzeczy brakuje, polowa nie dziala poprawnie, nowe lokacje swieca pustkami, questy, mimo, ze sa dostepne to i tak nie ma sensu ich wykonywac. Polecam kiedys zagrac na oficjalnych serwerach. Roznice widac juz od samego poczatku i moim zdaniem L2 nie powinno znalezc sie na liscie darmowych gier MMO bo gra na prywatnych serwerach poprpostu mija sie z celem. Przede wszystkim L2 kladzie duzy nacisk na massive. Polecam kiedys zagrac siege'a w wiekszym gronie - wrazenia niesamowite, szczegolnie jesli w imprezie wezma udzial Artisani ze swoimi Siege Golemami. Opad szczeki gwarantowany :) PS. przez wieksze grono mam na mysli tak po 30 osob na strone co najmniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Przede wszystkim L2 kladzie duzy nacisk na massive. Polecam kiedys zagrac siege'a w wiekszym gronie - wrazenia niesamowite, szczegolnie jesli w imprezie wezma udzial Artisani ze swoimi Siege Golemami. Opad szczeki gwarantowany :) PS. przez wieksze grono mam na mysli tak po 30 osob na strone co najmniej. Przy lagach i disconnectach co chwile nawet walka 100vs100 (a takie sobie obserwowalem) nie robi wrazenia. Serwery niestety nie sa w stanie wytrzymac nadmiernego obciazenia a zainteresowanych gra za darmo nie brakuje. Pograj kiedys na oficjalnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 zauważyłem, że robi się offtop więc proponuję go zakończyć a Admina albo Moderatora poprosiłbym o lekkie wyczyszczenie tematu. Zauważyłem, że nie wspomnieliście o KAL jak i Knights Online (czy coś takiego) czyżby nie były one za dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Przy lagach i disconnectach co chwile nawet walka 100vs100 (a takie sobie obserwowalem) nie robi wrazenia. Serwery niestety nie sa w stanie wytrzymac nadmiernego obciazenia a zainteresowanych gra za darmo nie brakuje. Pograj kiedys na oficjalnych :) Za wolne jak dla mnie. MMO sa zbyt glupawe zeby siedziec nad nimi calymi miesiacami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Za wolne jak dla mnie. MMO sa zbyt glupawe zeby siedziec nad nimi calymi miesiacami. Musze niestety przyznać rację, mmo to strata czasu, ale ja np jestem uzależniony :plum: A co do ogame, gra jest fajna dopuki sie nie jest na tyle dobrym że ktoś lepszy potrafi nas zjechać w jednym ataku, a fleetsave to dla mnei lamerstwo, wole jakąś akcję, niż obliczanie gdzie wysłać flote surowców żeby ja zawrócić , poto żeby nikt mi ich nie zabrał jak mnie nie będzie w grze. (wiem bo grałem raz miałem 18 miejsce na uni 18 :P), a i nie myślcie że ogame to tylko kliknąć raz na jakiś czas i wsio, jak sie człowiek rozkręci to szukanie łupów potrafi trwać godzinami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirayamato Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a ja sobie pykam w Mu Online na globalu, bo prywatne servery nie za specjalnie mi sie podobają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Twardziel, naprawde. Ja tam wytrzymalem dwa tygodnie - nie dosc, ze wolno, to jeszcze stada debili, zlodziei i PK. I brak polowy fajnych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 a Ultima Online ? :) posiadam wlasnie konto na serwerze DM i moge powiedziec ze jest PRO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uszatek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Polecam Conquer Online. Zarówno gra i serwery są za darmo. http://conqueronline.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...