bozar Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 witam mam do wyboru: samsunga spinpointa sata albo segate sata ktory z tych dyskow wybrac? o 12.30 jade do servisu gdzie oddalem mojego samsunga i mam mozliwosc zamiany na segate'a albo odebrac nowego samsunga no i jak jest wybor, to oczywiscie jest metlik w glowie, wiec.... POMOCY ktory z tych dwoch wziac? PS - bardzo prosze o szybka porade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam. Osobiście brałbym Samsunga, ale niech też wypowiedzą się inni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 wczoesniej tez bylem za samsungiem, ale teraz to juz nie wiem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Jaki model Samsunga czy Seagate, jaka pojemność ? Jeśli 80 GB to może dopłać parę groszy i weź coś 2 lub 3 x większego ( może się dogadasz ) Edytowane 4 Lutego 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...