Gość Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 dlaczego jak podlacze odpowiednio i linie i phone`a to nie mam sygnalu w telefonie ... a jak dzwonie to jest zajete . Przeciez chyba po to zostalo to zrobione zeby korzystajac z netu przy pomocy modemu miec jeszcze telefoniczny kontakt ?! Trzeba ustawic jakas opcje w windzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ja mam podłączone kabelki i kein problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 czyli jezeli siedzisz na necie to coprawda masz gorsze polaczenie ale mozna sie do ciebie dodzwonic tak ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Jezeli mówisz o analogowym modemie, to nie ma takiej możliwości. Do wyjścia phone istotnie można podłączyć telefon, ale jednocześnie można korzystać tylko z jednego użądzenia. Co prawda modemów analogowych nie dotykałem jakiś czas, ale zasady modulacji częstotliwości pozostały chyba te same, czyż nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 nie ma bata - zwykly modem (taki od dialupa) i telefon (taki wiszacy lub stojacy) i jeden numer (na ktory przychodza rachunki) == albo net albo gadanie przez telefon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...