RepsOn Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Tylko prosze tu bez tekstów "a wiesz z czego to robione ??" :P Ja osobiscie uwielbiam KFC..gdy z ojcem tam lądujemy to zazwyczaj bierzemy największy kubełek + powiekszenie o jeszcze kilka nóżek i jazda :P ... jak czegoś nie zjemy..to na drugi dzień sie zje...nic sie nie moze marnować, no nie ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Mi smakuje, lecz już nie jadam odkąd po każdym posiłku w KFC mam biegunkę. :? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Mi smakuje, lecz już nie jadam odkąd po każdym posiłku w KFC mam biegunkę. :? :mur: LOL :P ...w badziewnym KFC jadasz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 a mi smakuje Longer ;] i ten zwykły i ten pieprzowy tylko, że "longer" jak nazwa mówi powinien być długi a ze starej reklamy wynikało że i duży ... a takto muszę zamówić 5-6 Longerów aby się najeść :) a tak to cud miód ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) też lubię KFC (kentucky from Cats) :P Ostatnio jadlem duzy kubeł na kilka osob, troche rozszerzony to sie ruszac nie moglem ;p ogolnie dobre... Edytowane 7 Lutego 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Longer z ketchupem rzadzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 LOL :P ...w badziewnym KFC jadasz ;] <_< :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) http://img278.imageshack.us/img278/1209/kfcm3xh4jd.jpg Edytowane 7 Lutego 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Blisko mnie jest KFC z Pizzą Hut na Sadybie (ul. Powsinśka) Frytki z KFC i pizza z Pizzy Hut ROX :) Kukurydza (ta na kolbie) też niezła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Blisko mnie jest KFC z Pizzą Hut na Sadybie (ul. Powsinśka) Frytki z KFC i pizza z Pizzy Hut ROX :) Kukurydza (ta na kolbie) też niezła ;) Jaka jazda do KFC "chodziłem" też na Powsińską. Mieszkam na skrzyżowaniu Bonifacego z Sobieskiego. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Jaka jazda do KFC "chodziłem" też na Powsińską. Mieszkam na skrzyżowaniu Bonifacego z Sobieskiego. :)W takich domkach jednopiętrowych? ;) Ja mieszkam w Wilanowie Edytowane 7 Lutego 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Nie, w bloku 4 piętrowym. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 O ile wiem, to jest temat o KFC, a nie o domach w Wawie :-P Kurze nozki, frytki i colesaw r0x! ;] TacoQura juz mi tak nie smakowal. Jedynie naklejki sie na kompa przydaly :lol: Longera jeszcze nie probowalem i nie kusi mnie jakos specjalnie. Ogolnie mozna sie najesc wieksza iloscia, ale drogo maja dosyc <_< Pozatym najblizszy KFC mam dopiero w Katowicach, odkad w Gliwicach zamkneli. Nie szkoda mi tego jednak, bo ostatnio rzadko chodze jesc poza domem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) O ile wiem, to jest temat o KFC, a nie o domach w Wawie :-P Kurze nozki, frytki i colesaw r0x! ;] TacoQura juz mi tak nie smakowal. Jedynie naklejki sie na kompa przydaly :lol: Longera jeszcze nie probowalem i nie kusi mnie jakos specjalnie. Ogolnie mozna sie najesc wieksza iloscia, ale drogo maja dosyc <_< Pozatym najblizszy KFC mam dopiero w Katowicach, odkad w Gliwicach zamkneli. Nie szkoda mi tego jednak, bo ostatnio rzadko chodze jesc poza domem. ..też jestem z Gliwic...ja jezdże do KFC do Bytomiu..blizej chyba niż do Katowic..no i po bytomskim KFC nigdy biegunki nie mialem :rolleyes: a Longera polecam ;] Edytowane 8 Lutego 2006 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 A ja tam lubię jeść z Co nieco :) mam prawie pod szkolą. Ale zawsze najbardziej mi smakuje to co sobie sam zrobię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Hmm IMO zarcie w KFC jest dobre ,ale jak zjem tego za duzo to odczuwam na zoladku dosc bolesnie. :wink: Zwlascza jak jem Hot Wings. Lubie bardzo Zingera i Twistera :) Czesto jak pracowalem blisko Wroclawskiego Rynku to chadzalem w przerwie wlasnie po zingera lub twistera. Odrazu lepiej mi sie pracowalo ;) Edytowane 8 Lutego 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Twister + kukurydza to jest mój zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 KFC rlz duzy kubel, a McDonalds i Pizza Hut sux :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 KFC rlz duzy kubel, a McDonalds i Pizza Hut sux :) Jak na razie 2 razy bylem w McDonaldsie. W Pizza Hut i KFC nigdy :blink: najlepsze jest jedzonko, ktore sie samemu pichci :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 hm... ja osobiscie wole kfc przedewszystkim dlatego ze nie lubie mielonego miesa(nie lubie, a dodatkowo nie ufam)... a przy okazji uwielbiam drób :) ostatnio jedlismy z dziewczyna maly kubelek, ten najmniejszy. ja sie nazarlem, ona sie nazarla i jeszcze do domu przynieslismy... i z tych trzech: McD, KFC i PzH, kfc naprawde jest najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 ..też jestem z Gliwic...ja jezdże do KFC do Bytomiu..blizej chyba niż do Katowic..no i po bytomskim KFC nigdy biegunki nie mialem :rolleyes: a Longera polecam ;] Kwestia czasu! :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 kfc lubie, mozna mnie czasem spotkac w gdansku na dw glownym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 MakKfak ze Szczecina rox (kebaby poprostu wymiataja...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Od napakowanych sterydami kurczakow wam cycki zaczna rosnac :rolleyes: , wole wolowine i ryby, shit-foodow niejadam od 1,5 roku, przedtem lubilem Zingera (tak, aby nie byl off-topic). :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 IMO kfc to jest najlepszy fast food :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) W KFC jadam tylko Longera x 6 (bo za mały ::lol:) W MCD jem jak jestem zmuszony bo raz miałem nieziemskie doznania po ich czisburgerze :/ Edytowane 11 Lutego 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 wszystkie kfc macdonaldy to dziadostwo nieraz zoladek nawala cos wiem o tym bo w tygodniu zyje tylko na tym zwykla bulka jest duzo lepsza i zdrowsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 wszystkie kfc macdonaldy to dziadostwo nieraz zoladek nawala cos wiem o tym bo w tygodniu zyje tylko na tym zwykla bulka jest duzo lepsza i zdrowsza .ja o dziwo jeszcze nigdy nie miałem sensacji zoladkowych ani po kfc, ani po mcdonaldzie, burgerkingu i niewiadomo czym jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 .ja o dziwo jeszcze nigdy nie miałem sensacji zoladkowych ani po kfc, ani po mcdonaldzie, burgerkingu i niewiadomo czym jeszcze Sraczki nie masz, ale zostawia to zmiany w żołądku i wątrobie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Sraczki nie masz, ale zostawia to zmiany w żołądku i wątrobie.. Wyjdź....a jak wpierdzielasz wieprzowine to myslisz ze co ?? ...wiesz co swienie jedza ?? ...jak wpierdzielasz paróweczki to co ??..tez se pewno sprawy nie zdajesz z czego to...szczerze wali mnie to jakie zmiany pozostawia..gdybym byl jakims francuskim pieseczkiem to nic bym nie jadl bo wszystko beee, genetycznie modyfikowane, z konserwantami, ogolnie niezdrowe itp itd a zmian w organizmie nie musi powodowac fastfood...wystarczy zwykle obzarstwo Edytowane 14 Lutego 2006 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...