Paazik Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 jak pokonac 1 brata. Wiem ze trzeba sposcic na niego kraty w dwoch pomisczeniach a potem w srodku klatki. Ale te dwa pomieszczenia są zamkniętę!! Help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 O ile dobrze pamiętam to trzeba przeskoczyć NAD jedną z tych krat, a potem używajac dźwignii podnieść kratę do góry. Potem Malachai (chyba tak się nazywał) będzie próbowal sie wkręcić do pomieszczenia w którym jesteś i wtedy jeb! Puszczasz dźwignię i krata spada mu na łeb. Na wyższym poziomie trudności trzeba tą operację powtorzyć kilka razy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Próbował ktos z was ruszyć ta stara gierke na XP ? Ja szperałem dużo w necie i niby znalazłem patch. Gierka działa ale są lokalizacje w których zawsze wyskakuje do windy z takim błędem : "AppName: kain2.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: kain2.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000c1c27". Nie mam pojęcia dlaczego, zawsze się to dzieje w danym miejscu, trafił juz kilka takich. Najlepsze jest to, że jak się wjedzie w świat umarłych to gierka idzie dobrze, tylko jak w świecie żywych sie jest to się kaszani w tym miejscu. Niestety teraz dotarłem do takiego miejsca, że nie da się tego bug'a sprytnie obejść :D Zmieniałem też drivery od karty ale nie wiem czy to właśnie wina sterowników. Wiem, że to dość stara gra ale moze ktos miał podobny problem i się znim uporał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soniq17 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 HEHE. Też odpalałem SR na XP. Miałem śmieszne błędy :D Filmik się czasami zatrzymywał :D ale nie zawieszał. Poprostu Raziel stał sobie w miejscu i Elder (bo chyba tak się nazywał, niepamietam dokładnie bo dawno w to grałem) przestał gadać. Znaczy się to nie były filmiki tylko cut scenki :D. No trudno sie mowi kiedyś przeszedłem chciałem jeszcze raz ale jak system nie pozwala to nie będe się z nim spierał :D :P P.S. Radzę przejść całą serię LOK bo naprawdę warto B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Chyba bede zmusozny opuscic pierwsza czesc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...