ent Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Mam takie oto pytanko jak rozroznic po wygladzie zewnetrznym Thoughbreeda od Palomino. Plizz o szybka reakcje bo to dosc wazne !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Napewno po wielkosci jadra! W technologii 0,13 mikrometra powstaja MNIEJSZE rdzenia niz w 0,18. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 tak tak po jąderkach ;) niestety bedzie ci trudno dostac 0.13 (ksztalt bardziej prostokatny) niz 0.18(kwadratowa). ja chcialem znalesc 2000+ i mniejsze ale nieudalo mi sie a nawet czekalem miesiac czasu i sprowadzili palomino co mnie bardzo rozbawilo bo gosc w sklepie jeszcze mnie przekonywal ze to jest 0.13 , ale co tam zycze szczescia. skonczylo sie na tym ze przez te czekanie udalo mi sie uzbierac na troche lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 U góry Thoroughbred, na dole Palomino. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 U góry Thoroughbred, na dole Palomino. uprzedziles mnie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 thx :) jeszcze 1 pytanko: Powiedzcie czy dobrze mysle: Palomino ma na stronie z nozkami jeszcze dodatkowe rezystory, a Thoughbreed nie :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Dobrze myslisz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 thx :) jeszcze 1 pytanko: Powiedzcie czy dobrze mysle: Palomino ma na stronie z nozkami jeszcze dodatkowe rezystory, a Thoughbreed nie :D. Dokladnie tak jest jak napisales. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 hehe no to fajno :D wielkie thx wszystkim za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...