Skocz do zawartości
siwyyy

Pasywna Pci-e Za Ok 400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam 6600 i jest super. Na tyle obudowy Arctic TC na min obrotów, wentyl na procu przy normalnej pracy stoi, duży wentyl w zasiłce i jest stosunkowo cicho :-) W windowsie 60st. W NFS:MW dochodzi do 85st. Ja nie podkręcałem jeszcze, ale z różnych forów wiem, że łądnie można go podkręcić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh co jak co ale smiesznie podali dane techniczne bo prawde mowiac nie poakzali nic procz taktowania..... no i pamieci.... to chlodzenie pasywne jakos mnie nigdy nie przekonalo do siebie..... no ale kto co lubi

Polecam GeForca bez gadania :)

Edytowane przez AirWolF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu poleciłem tego Gigabyte'a koledze. On jest zadowolony, ale wg. mnie karta nie jest ona pozbawiona wad. Po podkręceniu pamięci na 600 MHz zdarzały się freezy w grach, nie ma mozliwości zmiany zegarów osobno dla 2D i 3D, skwierczy. Być moze po prostu trafiliśmy na wadliwy egzemplarz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam kartę za 400 z małym hakiem, czyli Galaxy 6600GE. Jest to najlepsza propozycja w tym przedziale cenowym. Jak wiadomo karta ma duży potencjał do O/C.

Popieram. Miałem tą kartę i kręciła się jak szalona (635@1.5V GPU, 1350 MEM). Warto dołożyć 40 zł i ją kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi