ParanoiK Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Pytanie jest takie: czy da się uzyskać wyższy mnożnik niż na płycie asusa A7V? A jeśli nie (czego się spodziewam) to czy jest możliwość uzyskania wyższego mnożnika poprzez zamalowywanie/przecinanie odpowiednich mostków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 u kumpla wsadziliśmy na be6-2 celka 700 a w biosie pokazywał 667 w windowsie juz normalnei 700... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 tylko co to ma do rzeczy? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Mam podobny problem. A mianowicie jaki najwyzszy mnoznik obsluzy ta plyta (bo bios/zworki zezwalaja max na 12,5). Zamierzam wymienic procka na Athlona 1700+ (0,13) i bede mial mozliwosc krecenia tylko mnoznikiem (choc i tak wydaje mi sie ze 12,5x133 byloby dobrym osiagnieciem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 max mnożnik jest 13. poza tym procek ci nie pojedzie x 133 bo chipset to kt133 i nie wyrobi ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 za jakies 2 tyg bede wiedział jak 0.13 chodzi na a7v :-) mnie po updacie biosiu pokazał sie mnoznik do 14.5 dobajze ale łamany przez 4 czy przez 5 ktos tutaj wczesniej pisal ze wtedy bios wybiera mniejszy bo cos tam :-) mam bios. ver. 1011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 tylko co to ma do rzeczy? ;> sorx, przeleciałem za szybko i myslałem, że pytasz czy z większym mnożnikem pójdzie na płycie która nei ma go :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 przeżyję. właśnie się martwię jak odzyskać dane z dysku który wczoraj zjebałem (a raczej sam się zjebał). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 max mnożnik jest 13. poza tym procek ci nie pojedzie x 133 bo chipset to kt133 i nie wyrobi ;>Patrz podpis: Mam Asusa A7V133 (chipset KT133A) i jakims dziwnym trafem wyrabia :lol: To jak w koncu z tym mnoznikiem (13 czy 14,5)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 U mnie jest 14X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...