pain.exe Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ukasz2083 - musisz poprostu przelecieć nad kościołem ;) chyba, że przeszedłes dalej to musisz zrzucić ulotki na kościół 3 razy, za drugim razem musisz to zrobić z większą prędkością. domyślny klawisz zrzutu bomb (w tym wypadku ulotek) to ALT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 hmm kurde nie wiem co jest ale nie moge skonfigurowac dobrze ani joy-a ani pada :? Jak probuje zmienic w ustawieniach gora dul (czy cokolwiek innego) to wywala mi sie dany przycisk jest juz uzywany :mur: czytaj jak ustawilem wczesniej, ze pociagniecie do siebie oznacz wznoszenie sie to gdy chce wybrac odepchniecie - opadanie pisze mi sie klawisz jest juz uzywany....... wie ktos co i jak ? W tescie windy wszystko dziala dobrze(lewo prawo, gora dol, obrot lewo prawo ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 sesq wgraj nowsze sterowniki do swojej karty graficznej i DirectaX 9cwgralem oba najnowsze sterowniki i dalej 5fps ;/ Jak leci na poczatku logo ubisoft, to przez sekunde leci normalnie a potem leci juz z 5fps, pozosale loga leca normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 ja swoj kupilem za 40zl z przesylka z allegro, wyglada identycznie jak pad od ps2 i ma super wibre + analogi. musze jak najszybciej zalatwic ta gierke ech to samo mam.. bez pada lub jakiego innego manipulatora gra w ta gre nie ma sesnsu bo na klawiaturze berdzo ciezko sie gra a jeszcze ciezej celuje... Poza tym gierka fajna... grafika śweitna gram na 1680x1050 z AAx4 HIGH i jaks textur jest niesamowita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz2083 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 kurde dzwiek mi wywalilo mialem wczoraj dzisiaj wlaczam i nic. w filmikach jest ale w menu juz niema i w grze. reinstalacja gry i directx nic nie dala pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 wyszedl patch moze cos pomoze http://www.3dgamers.com/dlselect/games/bla..._patch.exe.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ma juz ktos pelna wersje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 taaa paczka z zagranicy doszla w zeszlym tygodniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 lae mykasz juz? Jest tam tryb online? Albo chociaz gra po LANie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) jest tryb multi ale przyznam ze nie gralem, trzeba miec konto na ubi . co do lanu to nie mam gdzie przetestowac zbytnio Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Denaturatos Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 wystarczy ze powiesz czy jest ;], bo ja raczej tylko po lanie bede siekal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder86 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Witam. Prosze o pomoc, utknołem w misji Rabaul Raid ("Destroy the airport and protect the Allied bombers"). Nieszcze te lotnisko, i wracam się do tych bombowcow, rozwale kilka samolotow i mam mission field :mur: . Nie wiem co mam robić. Prosze o odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Witam. Prosze o pomoc, utknołem w misji Rabaul Raid ("Destroy the airport and protect the Allied bombers"). Nieszcze te lotnisko, i wracam się do tych bombowcow, rozwale kilka samolotow i mam mission field :mur: . Nie wiem co mam robić. Prosze o odpowiedź A przypadkiem "protect" to nie oznacza "chronic"? Podejrzewam, ze musisz nie dopuscic do ich uszkodzenia. Tak strzelam, bo gry nie posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz2083 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 bede wdzieczny za przeslanie save game po tutorialu. za cholery nie wiem co mam zrobc z tym kosciolem. latam dookola nad nim i nic. walcie na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ti nie graj bo moze za ciezkie to dla ciebie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz2083 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ti nie graj bo moze za ciezkie to dla ciebie :P. nie jestem glupi ale tego to naprawde nie moge przejsc glupiego tutoriala. skoro jestes taki madry to napisz co trzeba zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Akcja II wojna , strzelanko-symulator ??? Podniebna nawalanka , widok z za samolotu jeśli widok jest tylko zza samolotu to co to za symulator? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) bede wdzieczny za przeslanie save game po tutorialu. za cholery nie wiem co mam zrobc z tym kosciolem. latam dookola nad nim i nic. walcie na priva Za pierwszysm razem musisz strzelać w kwadrat który oznacza cel a potem musisz zrzucić ulotki gdy cel (kwadrat) znajdzie się w takim okręgu sygnalizującym miejsce w którym ulotki spadną. Musisz to opanować bo pózniej w ten sposób będziesz zrzucał bomby. Jak tego nie przejdziesz to następnych misji zapewne też nie dasz rady. BTW gra jest super moim zdaniem. Super grywalna i cholernie wciagająca. Edytowane 3 Maja 2006 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz2083 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 a gdzie ten kwadrat kolo kosciola? nieprzypominam sobie zeby byl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Musi być, tyle że pojawia się dopiero jak dostajesz odpowiedni rozkaz. Wszystko co masz robić mówi Ci gościu który leci razem z Tobą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ripool Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Czy ktoś wie jak wylądować na tym lotniskowcu w misji rozpoznawczej nad Afryką ? Tyle razy już próbowałem i za cholere nie mogę. Może jednak jakieś wskazówki ?? Edytowane 1 Lutego 2007 przez ripool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ripool Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Może jednak komuś udało się wylądować ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Będzie dwójeczka. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11696 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Jedynka byla bardzo fajna :) a dwojka wyglada rewelacyjnie :) bedzie w co grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...