Skocz do zawartości
masin

Blazing Angels

Rekomendowane odpowiedzi

ukasz2083 - musisz poprostu przelecieć nad kościołem ;)

chyba, że przeszedłes dalej to musisz zrzucić ulotki na kościół

3 razy, za drugim razem musisz to zrobić z większą prędkością.

domyślny klawisz zrzutu bomb (w tym wypadku ulotek) to ALT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm kurde nie wiem co jest ale nie moge skonfigurowac dobrze ani joy-a ani pada :? Jak probuje zmienic w ustawieniach gora dul (czy cokolwiek innego) to wywala mi sie dany przycisk jest juz uzywany :mur: czytaj jak ustawilem wczesniej, ze pociagniecie do siebie oznacz wznoszenie sie to gdy chce wybrac odepchniecie - opadanie pisze mi sie klawisz jest juz uzywany....... wie ktos co i jak ? W tescie windy wszystko dziala dobrze(lewo prawo, gora dol, obrot lewo prawo )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sesq wgraj nowsze sterowniki do swojej karty graficznej i DirectaX 9c

wgralem oba najnowsze sterowniki i dalej 5fps ;/

Jak leci na poczatku logo ubisoft, to przez sekunde leci normalnie a potem leci juz z 5fps, pozosale loga leca normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja swoj kupilem za 40zl z przesylka z allegro, wyglada identycznie jak pad od ps2 i ma super wibre + analogi.

musze jak najszybciej zalatwic ta gierke

ech to samo mam.. bez pada lub jakiego innego manipulatora gra w ta gre nie ma sesnsu bo na klawiaturze berdzo ciezko sie gra a jeszcze ciezej celuje...

Poza tym gierka fajna... grafika śweitna gram na 1680x1050 z AAx4 HIGH i jaks textur jest niesamowita.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość sialala

Witam.

Prosze o pomoc, utknołem w misji Rabaul Raid ("Destroy the airport and protect the Allied bombers"). Nieszcze te lotnisko, i wracam się do tych bombowcow, rozwale kilka samolotow i mam mission field :mur: . Nie wiem co mam robić.

Prosze o odpowiedź

A przypadkiem "protect" to nie oznacza "chronic"? Podejrzewam, ze musisz nie dopuscic do ich uszkodzenia. Tak strzelam, bo gry nie posiadam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bede wdzieczny za przeslanie save game po tutorialu. za cholery nie wiem co mam zrobc z tym kosciolem. latam dookola nad nim i nic.

walcie na priva

Za pierwszysm razem musisz strzelać w kwadrat który oznacza cel a potem musisz zrzucić ulotki gdy cel (kwadrat) znajdzie się w takim okręgu sygnalizującym miejsce w którym ulotki spadną. Musisz to opanować bo pózniej w ten sposób będziesz zrzucał bomby. Jak tego nie przejdziesz to następnych misji zapewne też nie dasz rady.

BTW gra jest super moim zdaniem. Super grywalna i cholernie wciagająca.

Edytowane przez Mogiel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi