blank2424 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 hehe:) wyciszylem procesor, 50% obrotów, wciąż głośno...... coś wyje słucham... procek no słychać od procka... a co jest pod prockiem??? grafika:] r9550 od sapphire'a albo mi sięwydawało albo był cichszy na początku... fu.ck trzeba byo brać GA:/ hehe jakieś propozycje co do wyciszenia grafiki??? pewnie pentagrama polecicie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 hehe:) wyciszylem procesor, 50% obrotów, wciąż głośno...... coś wyje słucham... procek no słychać od procka... a co jest pod prockiem??? grafika:] r9550 od sapphire'a albo mi sięwydawało albo był cichszy na początku... fu.ck trzeba byo brać GA:/ hehe jakieś propozycje co do wyciszenia grafiki??? pewnie pentagrama polecicie;) Spokojnie wystarczy żółty Zalman ZM32BJ na chipset przy założeniu, że masz dobrze wentylowaną budę i GPU niepodkręcony za dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Jakmasz pieniądze to kup to co radzi kolega wyżej a jak nie to troszke oleju maszynowego (albo kuchennego)wyczyścić wiatraczek i naoliwić. To jest tymczasowe rozwiazanie problemu za jakieś 3 miechy i tak będziesz musiał kupić jakiś normalny radiator albo powtarzać ta operacje z olejem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 chwilową zaćmę miałem:) ehh jakie ja pytania zadaje, aż dziw bierze, że mnie stąd nie wywalono:] przecież istnieje takie coś jak ATI SILENCER ehhh:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Eee a jaki związek ma tytuł tematu z twoim postem? Czym chciałeś się pochwalić? :huh: Co do grafiki albo żółty zalman albo jakiś wentyl np. na 7V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 pochwalić się chciałem swoją głupotą:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...