Skocz do zawartości
Gość sialala

Chyba Kupie Uzywanego Gacka

Rekomendowane odpowiedzi

leborg

kurde nie skojazylem ale tez przerabialem ten temat

konsole ntsc maja s-video

konsole pal maja rgb

to na wyjsciach analogowych

a na wyjsciu cyfrowym sa kable i taki do takiej i na odwrot ale ich ceny sa chorendalne i praktycznie sa nie do kupienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potencjał konsol nowej generacji kierowany jest obecnie jedynie na wizualia :? ; w sensie koncepcyjnym kraina gier zalicza natomiast wyraźny regres (z wyłączeniem paru niezłych FPS-podobnych tytułów nie wydarzyło się oststnimi czasy nic ciekawego :wink: ). Aktualnie kolejne szumnie obwieszczane tytuły w rzeczywiśtości okazują się w najlepszym razie solidną rzemieślniczą robotą, pozbawioną większego polotu. Odtwórczość, sztampa i ogólna nuda królują...

A, że jest to wyraz ogólnej tendencji jaka zapanowała ostatnio w każdej dowodlnej dziedzinie rozrywki, nie będziem się rozwodzić szerzej...(spróbujcie dzisiaj znaleźć jakiś dobry film, który byłby emitowany przed 23.00 :wink: ). Wybaczcie narzekanie :wink: , ale także zgódźcie się, że nie jest ono pozbawione uzasdnienia.

Z tych względów - nawiązując do tematu - chyba kupię używane GC :wink: ...Wiąże się z tym jednak pewien poważny problem - GDZIE DOSTAĆ GRY NA GC???

W sklepach internetowych wybór jest minimalny (nie ma np. Zeldy Wind Waker, Zeldy TP ani Baten Kaitos, o Tales of Symphonia nie mówiąc :( ). Na allegro także niewiele lepiej :wink:

POMOŻECIE???

Edytowane przez Jake79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chcesz być legalny to masz niestety problem bo rynek umarł.

Zostaję Ci polowanie na allegro i forach konsolowych, ewentualnie ściąganie gierek z za granicy.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potencjał konsol nowej generacji kierowany jest obecnie jedynie na wizualia :? ; w sensie koncepcyjnym kraina gier zalicza natomiast wyraźny regres (z wyłączeniem paru niezłych FPS-podobnych tytułów nie wydarzyło się oststnimi czasy nic ciekawego :wink: ). Aktualnie kolejne szumnie obwieszczane tytuły w rzeczywiśtości okazują się w najlepszym razie solidną rzemieślniczą robotą, pozbawioną większego polotu. Odtwórczość, sztampa i ogólna nuda królują...

A, że jest to wyraz ogólnej tendencji jaka zapanowała ostatnio w każdej dowodlnej dziedzinie rozrywki, nie będziem się rozwodzić szerzej...(spróbujcie dzisiaj znaleźć jakiś dobry film, który byłby emitowany przed 23.00 :wink: ). Wybaczcie narzekanie :wink: , ale także zgódźcie się, że nie jest ono pozbawione uzasdnienia.

Z tych względów - nawiązując do tematu - chyba kupię używane GC :wink: ...Wiąże się z tym jednak pewien poważny problem - GDZIE DOSTAĆ GRY NA GC???

W sklepach internetowych wybór jest minimalny (nie ma np. Zeldy Wind Waker, Zeldy TP ani Baten Kaitos, o Tales of Symphonia nie mówiąc :( ). Na allegro także niewiele lepiej :wink:

POMOŻECIE???

u mnie gierek zatrzesienie-i nowki i uzywki,ceny rozne,od 8 euro do 50e-40e

moge ci czasem cos kupic i wyslac-musielibysmy tylko jakos to uzgodnic

a swoja droga czy polska poczta jest uczciwa??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie gierek zatrzesienie-i nowki i uzywki,ceny rozne,od 8 euro do 50e-40e

moge ci czasem cos kupic i wyslac-musielibysmy tylko jakos to uzgodnic

a swoja droga czy polska poczta jest uczciwa??

To miód na serce :-P Nie często można spotkać się z taką wspaniałomyślną życzliwością (pisane bez cienia ironii :wink: )

Podaj coś bliżej w tym temacie (co gdzie kiedy, jak, od kogo??).

Poczcie polskiej ufać można umiarkowanie, ale pod warunkiem wybrania opcji - list/przesyłka polecona (~y) powinno być git.

Żeby nie zaśmiecać tematu resztę spraw proponuję omówić via pw.

Serdecznie podziekowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co, kupiłeś gacka? Czy na rozmyślaniach się skończyło? :P

Ja ostatnio spędzam sporo czasu nad rogue squadron 2. Gierka jest super, tylko poziom trudności momentami jest przesadzony ;]

Szkoda tylko że laserek mi [prawdopodobnie] umiera...:(

Marianów w ogóle nie czyta, RS2 momentami ma niezłe framedropy...

Może trymowanie coś pomoże...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co, kupiłeś gacka? Czy na rozmyślaniach się skończyło? :P

Ależ oczywiście, że kupiłem i to very okazyjnie :wink: ...przy aktualnej mizerii w krainie next-genów...GC to dobra rzecz na najbliższy czas :wink:

Aktualnie Zelda TP. Kapitalna gra, choć graficznie nierzadko niczym na N64 :blink:

Potem pójdzie pewnie Zelda WW, a w kolejce Metroid, Baten Kaitos i MGS TWin Snakes...poluje też na PikMina2...ten Squadron Leader 2 faktycznie taki dobry?? (daj coś szerzej na ten temat :wink: ).

Btw - u mnie, na szczęście i odpukać i nie zapeszać i nie zachwalać :wink: , nie ma żadnych problemów z odczytem.

p.s. też naciąłem się na kabel s-video :wink:

p.s. czy jest sens brać porządny kabel RGB (złote końcówki etc.)?? Na moim obecnym kablu "rgb-ekonomicznym" obraz jest raczej taki o... :-P (nota bene PS2 mam podpięte via component, któy czynui obraz znacznie wyraźniejszym).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również chciałbym się zabrać za Zeldy a potem Residenty. Niestety nie mam zbyt wiele czasu na siedzenie przed tv a korzystanie z kombinacji tuner tv+gamecube to jednak porażka ;]

Laser poczyściłem i działa lepiej. Zobaczymy za kilka dni.

Rogue squadron to "latajka" bardzo mocno osadzona w trylogii. Tu masz recenzję:

ign

Bardzo ładna grafika! W wielu serwisach tytuł otrzymywał za nią najwyższe noty.

Tu videorecka z gamespotu.

No i to jest jeden z obowiązkowych tytułów na gacka ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi