Gość Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Fajnie, doszedł do mnie kabelek s-video, ale okazało sie że gamecube nic na nim nie wyświetli...bo go nie obsługuje...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 leborg kurde nie skojazylem ale tez przerabialem ten temat konsole ntsc maja s-video konsole pal maja rgb to na wyjsciach analogowych a na wyjsciu cyfrowym sa kable i taki do takiej i na odwrot ale ich ceny sa chorendalne i praktycznie sa nie do kupienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 No w sumie kasy nie wtopiłem bo tunner ma wejście na chinche, a kabla innego i tak nie miałem...;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Potencjał konsol nowej generacji kierowany jest obecnie jedynie na wizualia :? ; w sensie koncepcyjnym kraina gier zalicza natomiast wyraźny regres (z wyłączeniem paru niezłych FPS-podobnych tytułów nie wydarzyło się oststnimi czasy nic ciekawego :wink: ). Aktualnie kolejne szumnie obwieszczane tytuły w rzeczywiśtości okazują się w najlepszym razie solidną rzemieślniczą robotą, pozbawioną większego polotu. Odtwórczość, sztampa i ogólna nuda królują... A, że jest to wyraz ogólnej tendencji jaka zapanowała ostatnio w każdej dowodlnej dziedzinie rozrywki, nie będziem się rozwodzić szerzej...(spróbujcie dzisiaj znaleźć jakiś dobry film, który byłby emitowany przed 23.00 :wink: ). Wybaczcie narzekanie :wink: , ale także zgódźcie się, że nie jest ono pozbawione uzasdnienia. Z tych względów - nawiązując do tematu - chyba kupię używane GC :wink: ...Wiąże się z tym jednak pewien poważny problem - GDZIE DOSTAĆ GRY NA GC??? W sklepach internetowych wybór jest minimalny (nie ma np. Zeldy Wind Waker, Zeldy TP ani Baten Kaitos, o Tales of Symphonia nie mówiąc :( ). Na allegro także niewiele lepiej :wink: POMOŻECIE??? Edytowane 20 Października 2007 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Jeżeli chcesz być legalny to masz niestety problem bo rynek umarł. Zostaję Ci polowanie na allegro i forach konsolowych, ewentualnie ściąganie gierek z za granicy. Edytowane 20 Października 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Potencjał konsol nowej generacji kierowany jest obecnie jedynie na wizualia :? ; w sensie koncepcyjnym kraina gier zalicza natomiast wyraźny regres (z wyłączeniem paru niezłych FPS-podobnych tytułów nie wydarzyło się oststnimi czasy nic ciekawego :wink: ). Aktualnie kolejne szumnie obwieszczane tytuły w rzeczywiśtości okazują się w najlepszym razie solidną rzemieślniczą robotą, pozbawioną większego polotu. Odtwórczość, sztampa i ogólna nuda królują... A, że jest to wyraz ogólnej tendencji jaka zapanowała ostatnio w każdej dowodlnej dziedzinie rozrywki, nie będziem się rozwodzić szerzej...(spróbujcie dzisiaj znaleźć jakiś dobry film, który byłby emitowany przed 23.00 :wink: ). Wybaczcie narzekanie :wink: , ale także zgódźcie się, że nie jest ono pozbawione uzasdnienia. Z tych względów - nawiązując do tematu - chyba kupię używane GC :wink: ...Wiąże się z tym jednak pewien poważny problem - GDZIE DOSTAĆ GRY NA GC??? W sklepach internetowych wybór jest minimalny (nie ma np. Zeldy Wind Waker, Zeldy TP ani Baten Kaitos, o Tales of Symphonia nie mówiąc :( ). Na allegro także niewiele lepiej :wink: POMOŻECIE??? u mnie gierek zatrzesienie-i nowki i uzywki,ceny rozne,od 8 euro do 50e-40e moge ci czasem cos kupic i wyslac-musielibysmy tylko jakos to uzgodnic a swoja droga czy polska poczta jest uczciwa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 u mnie gierek zatrzesienie-i nowki i uzywki,ceny rozne,od 8 euro do 50e-40e moge ci czasem cos kupic i wyslac-musielibysmy tylko jakos to uzgodnic a swoja droga czy polska poczta jest uczciwa?? To miód na serce :-P Nie często można spotkać się z taką wspaniałomyślną życzliwością (pisane bez cienia ironii :wink: ) Podaj coś bliżej w tym temacie (co gdzie kiedy, jak, od kogo??). Poczcie polskiej ufać można umiarkowanie, ale pod warunkiem wybrania opcji - list/przesyłka polecona (~y) powinno być git. Żeby nie zaśmiecać tematu resztę spraw proponuję omówić via pw. Serdecznie podziekowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 I co, kupiłeś gacka? Czy na rozmyślaniach się skończyło? :P Ja ostatnio spędzam sporo czasu nad rogue squadron 2. Gierka jest super, tylko poziom trudności momentami jest przesadzony ;] Szkoda tylko że laserek mi [prawdopodobnie] umiera...:( Marianów w ogóle nie czyta, RS2 momentami ma niezłe framedropy... Może trymowanie coś pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 I co, kupiłeś gacka? Czy na rozmyślaniach się skończyło? :P Ależ oczywiście, że kupiłem i to very okazyjnie :wink: ...przy aktualnej mizerii w krainie next-genów...GC to dobra rzecz na najbliższy czas :wink: Aktualnie Zelda TP. Kapitalna gra, choć graficznie nierzadko niczym na N64 :blink: Potem pójdzie pewnie Zelda WW, a w kolejce Metroid, Baten Kaitos i MGS TWin Snakes...poluje też na PikMina2...ten Squadron Leader 2 faktycznie taki dobry?? (daj coś szerzej na ten temat :wink: ). Btw - u mnie, na szczęście i odpukać i nie zapeszać i nie zachwalać :wink: , nie ma żadnych problemów z odczytem. p.s. też naciąłem się na kabel s-video :wink: p.s. czy jest sens brać porządny kabel RGB (złote końcówki etc.)?? Na moim obecnym kablu "rgb-ekonomicznym" obraz jest raczej taki o... :-P (nota bene PS2 mam podpięte via component, któy czynui obraz znacznie wyraźniejszym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja również chciałbym się zabrać za Zeldy a potem Residenty. Niestety nie mam zbyt wiele czasu na siedzenie przed tv a korzystanie z kombinacji tuner tv+gamecube to jednak porażka ;] Laser poczyściłem i działa lepiej. Zobaczymy za kilka dni. Rogue squadron to "latajka" bardzo mocno osadzona w trylogii. Tu masz recenzję: ign Bardzo ładna grafika! W wielu serwisach tytuł otrzymywał za nią najwyższe noty. Tu videorecka z gamespotu. No i to jest jeden z obowiązkowych tytułów na gacka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam Czy Phantasy Star Online Episode I & II posiada sensowny tryb single? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...