Skocz do zawartości
BeneVaco

Co Porabiasz W Piątkowy Wieczór ?

Co porabiasz w piatkowe wieczory ?  

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co porabiasz w piatkowe wieczory ?

• Siedze przed TV
      8
    • Majstruje w kompie
      13
    • Siedze przed kompem
      84
    • Wczesniej sie klade spac :evil:
      3
    • Wyskakuje na miasto ze znajomymi
      63
    • W robocie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Na imprezy nie chodze bo nie lubie ,jak juz to jakas domowka(raz na jakis czas) no i zwykle co sobote skocze albo na piwko do pubu albo spedzam wieczor z moja druga polowka. Chociaz ona jest jeszcze bardziej zajeta odemnie :?

Mam inne rzeczy do roboty niz naje.. sie do nieprzytomnosci :lol: jak niektorzy moji znajomi to robia co piatek/sobote.

Tak wiec PRACA i do tego od niedawna zaczalem sie doksztalcac (zaocznie) wiec czesto w piatkowe wieczory siedze nad ksiazkami. A tak w wolnej chwili to obejrze jakis film w cos pogram (zwykle CS ,ET ) poserfuje po necie na GG czy jade do mojej niuni albo ona do mnie itd :)

O widze kolejnego fana (ET) :D Musimy sie ustawić kiedyś(w któryś piatek wieczorem ) to pogramy bo to jedna z moich ulubionych gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli pozostaje mi siedzieć przed kompem to uznaje to za wielki problem i zastanawiam się nad sensem swojego życia...

Mam identycznie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi