Nicko13 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) taki srebrny(szkoda ze taki nie jest) wygląda miodnie z pleksą :lol: podoba mi sie ;) krocce wyzej to na + i zapinki tez na + ogolnie GJ :D wyglad za to nadrabia ceną,bo jakbym mial placic 40zł wiecej za chromowany blok np od Mate to podziekuje ;) I chcialbym Ci podziekowac za to ze rozwijasz idee wc w polsce,wprowadzasz co jakis krotszy czas cos nowego ,im wiecej zrobisz tym bardziej ludzie beda Cie cenic ;) Pozdro Pozdro Edytowane 18 Maja 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 testy umarły czy testerzy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 testy umarły czy testerzy ?? raczej testerzy... szybciej chyba zapytac userow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 kto ma f2nb i jakie temperatury względem starych bloków (jaki model) lub ac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Szkoda ze kupilem na poczatku F2g ;( niedlugo jak bede zmienial grafe bede musial tez blok ale pech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 gdzie tam pech...opchniesz f2g i tylko dołożysz parę groszy i bedziesz miał blok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) mój remiksowy wynalazek: Testy dopiero po ziezdzie O/C & modders :D Bo wtedy sie zaopatrze w jakies inne zabawki do mojego WC. EDIT: Zapomiałem dodać ze to jest F2N z złączkami kątowymi, obrotwymi. Ma załozoną zapinke od F2G. Takie rozwiązanie bardziej mi odpowiadało. Edytowane 20 Lipca 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Długo trzeba czekać na przesyłkę z realitynet ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Długo trzeba czekać na przesyłkę z realitynet ?? zalezy co zamowisz... ze wzgledu na wyprzedaz... ale nie powinienes dluzej niz 4 dni informuje wszem i wobec ze z dniem dzisiejszym wyszly ze sklepu jzu bloki Frost 2 slim... do zjazdu ich an pewno nie bedzie... czy pozniej? nie wiem... w koncu nadchodzi nowy krol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 zalezy co zamowisz... ze wzgledu na wyprzedaz... ale nie powinienes dluzej niz 4 dni informuje wszem i wobec ze z dniem dzisiejszym wyszly ze sklepu jzu bloki Frost 2 slim... do zjazdu ich an pewno nie bedzie... czy pozniej? nie wiem... w koncu nadchodzi nowy krol :) mnie ciekawi co z blokami na pamieci ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 mnie ciekawi co z blokami na pamieci ram eghm nie tylko Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) f2nb zamówiłem i zapłaciłem w niedzielę...ciesze się, że trafiłem na promocję, bo o maly włos wspomógłbym finansowo misia...a tak zaoszczędziłem hmmm 30 pln na samym bloczku :) Edytowane 20 Lipca 2006 przez mattnick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 A mnie np zastanawia F2G rev2.. tymbardziej ze byl w zestawie z radiatorkami na ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 byl... na prawde wszystko wyjasni sie na zjezdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 normalnie ludzie mnie zalamuja, zamiast napisac na PW lub na Jedyna słuszna droga kontaktu to mail: info@realitynet.pl to wala posty bez sensu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 samhain mozesz zdradzic jakies szczegoly na temat "Frost Hammerhead Gpu". pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 samhain mozesz zdradzic jakies szczegoly na temat "Frost Hammerhead Gpu". pozdro Znając samhaina nic nie powie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ej banditos cicho :P :) moze na swieta zrobi prezent i uchyli rabka tajemnicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ej banditos cicho :P :) moze na swieta zrobi prezent i uchyli rabka tajemnicy :) powiem tylko, ze wszystkie maszyny i wszystkie zasoby ludzkie sa ustawione tak by skonczyc i pokazac blok na swieta a by od stycznia byl w sprzedazy... powiem tylko tyle: - jest wielki i ciezki, - zmiany sa duze wiec nie ma numeracji a dostal 'xywe' w postaci Hammerhead, - miedz niklowana + plexi, chyba wiecej nie moge zdradzic na razie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Chłodzi ram :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Chłodzi ram :> pytasz czy twierdzisz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 ja twierdze ze full cover na grafe,ale prosze Cie Sam :) Mini bloczki na pamieci :) dawaj :D Dzieki jeszcze raz ,wiesz za co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Sam chyba pobiłeś dziś rekord sprzedaży. 20 bloków f2g w jeden dzień:) Musisz ich więcej robić. I pamiętaj aby jeden dla mnie odłożyć. Edytowane 20 Grudnia 2006 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Sam chyba pobiłeś dziś rekord sprzedaży. 20 bloków f2g w jeden dzień:) Musisz ich więcej robić. I pamiętaj aby jeden dla mnie odłożyć. :oops: :oops: :oops: :oops: mea culpa... no coz padl kolejny rekord i z niego sie bardzo ciesze... teraz maszyny ida na swieta na konserwacje i w nowym roku walka od nowa :) niech odpoczna wykonaly przez ten rok kawal dobrej roboty... odlozony bedzie jak sie wyprodukuje... :) pierwszy z partii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Hah, dzięki za życzenia świąteczne od Realitynet :) . Może troche nie na temat, ale nie chcę zakładać nowego tmatu: Czy Colder NB będzie niklowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Hah, dzięki za życzenia świąteczne od Realitynet :) . Może troche nie na temat, ale nie chcę zakładać nowego tmatu: Czy Colder NB będzie niklowany? co do zyczen... taki mily sadze prezencik... mam nadzieje, ze sie nikt nie obrazi i nie wezmie tego za nagabywanie... co do pytania... tak Colder NB bedzie niklowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamin Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Czy bloczki F2x pojawią się jeszcze w sprzedaży? Wydawało mi się, że miały się pojawić już jakiś czas temu, ale może to mi się wydawało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Zapewne się pojawią. Ale z tego co wiem to Samhain najpierw musi wyprodukować bloczek na 8800GTX i Coldera NB. BTW. Kiedy ujrzymy Colderka :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Zapewne się pojawią. Ale z tego co wiem to Samhain najpierw musi wyprodukować bloczek na 8800GTX i Coldera NB. ja bym strzelał ze odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Samhain nic nie musi, Samhain chce ;) i nie Samhain a Realitynet, juz dawno przestalem Sam to robic... bloki koncza sie produkowac, najpierw F3d zchodzi pozniej F2g i reszta a bedzie ich duuuzo wiec stay tuned :) a pozniej? nic nie powiem ze juz jest F4 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...