Niemiec Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Thorn, mozesz podac jakie bloki dostales do testow i procedure testowa. I najwazniejsze pytanie: kiedy test sie zkonczy i bedzie distepny na stronie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 dziwne, ten topic pojawil sie u mnie na topie, ze niby sa jakies nowe posty, z boku napisane ze niemiec cos napisal. wchodze 3 razy juz i ciagle jako ostatni pojawia post thorna z 2 kwietnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 dziwne, ten topic pojawil sie u mnie na topie, ze niby sa jakies nowe posty, z boku napisane ze niemiec cos napisal. wchodze 3 razy juz i ciagle jako ostatni pojawia post thorna z 2 kwietnia? Bo Niemiec "cos" napisal, u mnie widac wszystko ladnie pieknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 znowu cos sie skopalo (u mnie?) z forum, nie bylo wogole 4 strony. juz raz nawet posadzilem reeda ze mi topic skasowal przez to ;) sorry za ot ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Heh .. thorn cos tam obiecywal , okreslil nawet date .. ;/ --- off topic - na rozluznienie kiszek proponuje http://www.prowokator.com/filmy.php odrobine poronionego kina - to dla tych ktorzy nie wiedza co sciagac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 No i co z tym testem? Jesli bedzie on oparty na grzalce to super. Tylko tak naprawde taki test pokaze nam realne wyniki (miezenie temp. za pomoca mobo bedzie bez sensu, bo roznice wynikow beda w granicach bledu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Swoją drogą ciekawe że Tweak - Twoje Centrum Overclockingu ;) nie zrobiło do tej pory jakiegoś arta na temat wb dostępnych na polskim rynku. Jak na razie tweak zyje w swiecie coolerów . Zgadzam sie. Szkoda, ale rozumiem ze ktos tam na gorze moze nie miec na to czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Sorry, ze tak 3 pod rzad. Wlasnie koles z mBanku przedluzyl mi czas i moge jeszcze cos wyskrobac. Na Tweak'u brakuje czegos tegiego jak Top10 Chipa. Wlasciwie wszystkie recenzje sprzetu, opinie i inne opieraja sie o uzytkownikow Forum :D Moze serwis pokusilby sie o cos takiego jak porbuje robic Thorn: jeden, staly zestaw testowy z dobrym miernikiem temperatury. Mysle, ze Mate, Discotech, Miko na pewno chcialyby wyslac swoje produkcje do takiego testu porownawczego, bo bedzie to nic innego jak walka o klienta. No coz, moze autorzy przemysla sprawe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 CIACH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 w ktorym watku? chetnie poczytam :>>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 W TYM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 juz nie ma tego watku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jesli tego jeszcze nie było a nie dopatrzyłem sie to moze sie komuś przyda ten test 13 bloczków http://213.221.104.186/pcmax/forum/portal....&id=9553&page=1 pozdrawiam i życze miłej lektury po niemiecku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 musze powiedziec ze z wielka niecierpliwoscia czekam na ten test!!! co z nim?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 umar babilon umar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ano jakis kibel tu sie szykuje. chyba kupie nukleona...... tylko sie zastanawiam nad tymi dwoma wylotami.....tam po prostu na koncu trojnik wstawic? spisuje sie to? sorry za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja zamiast trojnika zrobilem dwa wloty do zbiornika z pompka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 trojnik bedzie spoko, w wylotach i tak jest cisnienie /2 wiec nie ma problemu, slyszalem tez o rozwiazaniach ze z jednego wylotu ktos gpu chlodzi a z drugiego chipset/hdd a dopiero potem trojnik/2 wloty do zbiornika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 trojnik bedzie spoko, w wylotach i tak jest cisnienie /2 wiec nie ma problemu, slyszalem tez o rozwiazaniach ze z jednego wylotu ktos gpu chlodzi a z drugiego chipset/hdd a dopiero potem trojnik/2 wloty do zbiornika a to nawet fajny ppomysl.... tylko czy jest wtedy wystarczajace cisnienie aby efektywnie schlodzic? bo bede mial pompke eheima 1000 litri..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Chlopaki. Z tego co wiem Thorn jest w szpitalu. Gadalem wczoraj z jego zona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 spoko, eheim da rade, jest naprawde dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Chlopaki. Z tego co wiem Thorn jest w szpitalu. Gadalem wczoraj z jego zona. no to by go suprawiedliwialo..... oby szybko zdrowial.... jak jest porzadny czlek to wyjasni dlaczego sie tak przeciaga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Chlopaki. Z tego co wiem Thorn jest w szpitalu. Gadalem wczoraj z jego zona. Może to sprawa Popixs'a. za te błędy w adresie :P ale źeby aż szpital za 12zł????? no nieeeeeeeeee................. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Chlopaki. Z tego co wiem Thorn jest w szpitalu. Gadalem wczoraj z jego zona. Może to sprawa Popixs'a. za te błędy w adresie :P ale źeby aż szpital za 12zł????? no nieeeeeeeeee................. ;) Sprawiedliwosc musi byc :evil: :twisted: Nie chodzi o kase , ale o zasady :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Chlopaki. Z tego co wiem Thorn jest w szpitalu. Gadalem wczoraj z jego zona. Może to sprawa Popixs'a. za te błędy w adresie :P ale źeby aż szpital za 12zł????? no nieeeeeeeeee................. ;) Sprawiedliwosc musi byc :evil: :twisted: Nie chodzi o kase , ale o zasady :twisted: Ciekawe co bedzie jak ktos nie odbierze zamowionych bloczkow, ktore Popixs oferuje... :wink: Ja w kazdym razie nie mam zamiaru robic zadnych problemow, bo konsekwencje jak widac moga byc grozne :lol: :mrgreen: :wink: No offence chlopaki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 chlopaki spoko, tylko po kolanach dostal ;) a tak na serio to na szczescie czesc ludzi bierze bloczki za pobraniem, wiec bede mial mniej nerwow / interwencji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 hmm ... odrobine wspolczucia ;] to go usprawiedliwia .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Chlopaki. Z tego co wiem Thorn jest w szpitalu. Gadalem wczoraj z jego zona. no to by go suprawiedliwialo..... oby szybko zdrowial.... jak jest porzadny czlek to wyjasni dlaczego sie tak przeciaga :D Zona Thorna mi napisala, ze ma operacje kolana i w sobote bedzie w domu juz. :D Thorn zdrowiej nam szybko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 hmm a jak dostarczy c bloczek na testy (które może jeszcze trwaja :) ) ?? mam bloczek i jak ktoś ma namiary na thorna to prosze przesłać na PW narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja moge ci podac jego adres w dwoch wersjach nawet ;) odezwij sie na email jak chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...