Palato Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tyle że skąd ona się wydostała? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 No to mamy nie lada zagadkę :wink: Ciekawe czy będą kręcić nosem w sklepie przy reklamacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Dobra . Byłem przekonany w 100% , żet nie borygo. A jednak . Zwracam honor. Króciec był nie dokładnie przekręcony do plexy i kropelka po kropelce , borygo spływało na radiator od NB a potem z radiatora na kartę . Dzisiaj podłączyłem ją i działa ..... Wybaczcie za zamieszanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 witam !!! posiadam geforce'a 7300GT(AGP) od galaxy ze 128mb(1,4ns) na pokladzie... i teraz pytanie czym zmieniac/czytac timingi pamieci tej karty(juz bardzo duzo stron przetrzepalem i nigdzie nie ma o tym mowy)... i czy moglby mi ktos podac jakie powinny byc timingi defaultowe(karta z wymiany w serwisie i musze sprawdzic czy czasem czegos tam nie zmieniali)... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Timingi zmienisz Nibitorem.... yyy serwis i nie wie jak sprawdzić takich rzeczy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 zmienie nim w sensie ze na stale tak ??nie nie to nie oto chodzi ze nie wiedzieli ja potrzebuje oryginalnych zeby sprawdzic czy wlasnie w nich nie namieszali... bo wynik jakims cudem mi spadl o 650pkt w 3dmarku03:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 kilkanascie stron wczesniej pisalem o tym jakie efekty daja zmiany timingow itp wszystko przetestowane osboiscie przezemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) przegladaj 94 strony... to wcale nie takie proste taka monotonia... pytam jakim programem sprawdzic/zmienic i zeby ktos z was mi podal swoje jakie ma defaultowe(1,4ns AGP wersja grafy)... i wsio Edytowane 25 Grudnia 2006 przez SiZz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 jest na stronach 70-80 jakos tak ;) czym sie zmienia juz kolega napisal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) przegladaj 94 strony... to wcale nie takie proste taka monotonia... pytam jakim programem sprawdzic/zmienic i zeby ktos z was mi podal swoje jakie ma defaultowe(1,4ns AGP wersja grafy)... i wsio Wejdz na posty ige007 (ma ich tylko 200) i gwarantuje ze znajdziesz w mniej niz 5 minut.... ale nie czlowiek ma dwie lewe rece... <_< Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Wystarczyło wpisać w szukajce TEMATU która znajduje sie poniżej i wpisac w niej magiczne słowo TIMINGI i tam jest post ige z timingami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 tak wszystko super pieknie ladnie... potrzebne mi sa timingi galaxy 7300gt(agp) 128 mb 1,4 ns... moze mi ktos takowe podac ??i pytanie nr 2... wielu uzytkownikow pyta o vmoda tej karty w wersji agp i nie dostaje odpowiedzi takze ponawiam pytanie... czy na tym forum naprawde siedza tylko same dzieciaki ?nie umiejace prosto odpowiedziec na pytanie bez odsylania ''gdzies tam'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja wam panowie że chyba z tym kończę - koniec z ocowaniem karty, przecież i tak nie gram w wymagające gry a wszystko chodzi na maks detalach. Po co mam ją niepotrzebnie katować? Myslałem nawet aby ją sprzedać i kupić sobie jakiegoś GF 4 MX lub Radka 9550 ale chyba aż tak źle to ze mną nie jest ;) . Ostatni raz będą podkręcał kartę na ferie zimowe - będzie czas i być może także chęci. Oj.. chyba się starzeję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 @Lukas może to nie starzenie sie tylko masz ochote pobawic sie czymś nowym?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 pomoze mi ktos czy nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 SiZz po co ci podawac timingi skoro masz jes podane w nitriborze? musisz tak czy tak zrucic biosa ze swojej karty....z ktorego timing setu korzysta twoja krta pisze w sterownikach wez sie troche wysil chlopie,co do vmodow jak by takowe byly napewno pojawily by sie w tym temacie jesli niema to odpowiedz sobie sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 tak wszystko super pieknie ladnie... potrzebne mi sa timingi galaxy 7300gt(agp) 128 mb 1,4 ns... moze mi ktos takowe podac ??iPolecam PM do usera Raider, bo on posiada chyba takową kartę. pytanie nr 2... wielu uzytkownikow pyta o vmoda tej karty w wersji agp i nie dostaje odpowiedzi takze ponawiam pytanie.A po co mam odpowiadać komuś jak po 1 było już o tym pisane, po 2 masz info o tym w FAQ, także zastanów się po co trolujesz i pytasz po raz enty o to samo... NIE MA NARAZIE VMODA DO GALAXY 7300GT NA AGP czy na tym forum naprawde siedza tylko same dzieciaki ?nie umiejace prosto odpowiedziec na pytanie bez odsylania ''gdzies tam''A ty ile masz lat, że takimi textami rzucasz ? Ty nie umiesz przeczytać 2 posta, w którym jest zawarte pytanie i odpowiedź... :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 no i nareszcie... trzeba bylo wstrzasnac troche i sa odpowiedzi... wszystko jasne... ige007 timingi kogos(oryginalne) sa mi potrzebne zeby porownac z moimi czy przypadkiem w serwisie mi cos tam nie mieszali(czyt.nie zmieniali)bo rozne sie trafiaja osobniki... mgr... tyle mam lat;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 w jakim celu mieli by ci zmieniac timingi w serwisie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Też tego nie pojmuje... Chyba chcieli mu zepsuć OC ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Od kiedy to serwis bawi się w zmianę timingów pamięci ? :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) ten serwis wlasnie robi wszystko i rozne walki ludziom chca wcisnac... a dlatego tak pytam o te timingi bo niby ta sama grafa a wynik sobie spadl o 650pkt w 3dm03:/ juz teraz rozumiecie ?:] Edytowane 25 Grudnia 2006 przez SiZz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) moze sterowniki masz inne itp hmm pozatym na ile ci ida te pamieci po po zmianie timingow powiny robic spokojnie 1700mhz Edytowane 25 Grudnia 2006 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florky312 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Wy próbujecie w marku03 dobić do 16k,a ja walcze by dojść do 15k i powiem,że nie jest mi tak łatwo.Przy ustawieniach 790/900 mam tylko ok 14,4k.Podobnie jak Lanc mam ustawione zegary i on ma 15581 pkt. Jak myślicie,że to przez procek?U mnie 2655MHz,a tam 3003Mhz. :? Edytowane 26 Grudnia 2006 przez florky312 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 @Lukas może to nie starzenie sie tylko masz ochote pobawic sie czymś nowym?? :wink: Hehehe... chyba tak.. wolę zajmować się stroną i uczyć się tego na czym jest oparta (PHP, MySQL) ale nie będę o tym tutaj przynudzał bo nie do tego jest ten temat. Dzisiaj idę do kolegi znowu robimy moda, mamy nowe ołówki i może tym razem będzie lepiej. Jak coś to będę pisał o jego karcie, moją zostawiam na ferie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Podobnie jak Lanc mam ustawione zegary i on ma 15581 pkt. Jak myślicie,że to przez procek?U mnie 2655MHz,a tam 3003Mhz. icon_confused2.gif Procek też ale on ma/miał pamięci na 270mhz a więc+200-250pkt i optymalizacja kolego optymalizacja :wink: :wink: Ja po świętach może powalcze z moją :rolleyes: byłoby fajnie gdyby przy 770 na rdzeniu pamiątki poszły na te 1800mhz ale wątpie bo pewnie już GPU będzie podbierało v Memką, trzea będzie sie chyba deltą poratować :wink: (chyba) :lol: Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 sterowniki wszystko takie same... taktowanie tez ;)... potrzebuje oryginalnych timingow zeby porownac ze swoimi i tyle no ... w zmiane poluznianie/zaciesnianie bede sie bawil innym razem narazie mi oryginalne potrzebne od kogos;)... ehh przypominaja mi sie czasy radka 9550:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 @SiZz Napisz pm do raidera... @Fredek Aż dziwne, że jeszcze delty nie ruszałeś... Masz A2 gdzie delta dużo daje :) Przy rdzeniu w 80nm czyli B1 wzrost jest bardzo mały albo go w ogóle nie ma [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) @Lanc Napisalem ale zero odzewu z jego strony... Hmmm... przeczytalem nibitorem te timingi nieszczesne... wchodze w zakladke timings i jest ustawiony 'timingset 0'... jak wezme autoselect albo nawet w test timings>get timings to wywala 'timingset7'... one sa cholernie luzne... cos tu mi sie nie zgadza bo z tego co znalazlem w necie to powinny byc timingi z zestawu 'timingset0'(tRC 12; tRFC 14; tRAS 8; tRP 4; tRCDRD 4; tRCDWR 4; tRRD 2)... poprawcie mnie jak sie myle... Edytowane 26 Grudnia 2006 przez SiZz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Ja "czekam" na 7300gt w wersji agp z zalmanem, miał byc a nie ma. A wy zas katujecie swoje karty.. az serce sie kraja ;) Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...