pietras78 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam wszystkich. Mam taki delemat bo zastanawiam sie nad dwoma zestawami głośników. Moglibysćie mi coś doradzić na temat tych zestawów. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13432 a drugi to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14104 :lol: Potrzebuje głośników które dobrze nawalaja.......... Basik ma byc super B) potrzebuje rozpierduchy. Widze że te logitechy maja o 1W(RMS) wiecej niż creative.... Czy taka różnica watów moze byc duża w dzwieku?? np tez w udezeniu basu czy raczej nie?? :? Obecnie posiadam creative inspire p380 i juz mi sie znudzily:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Zakładając że efektywność jest identyczna to 1W niewiele zmienia - ale nic nie pisze w danych o efektywności głośnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Coś mi się wydaje że te logitech będą grały ładniej ale nie jestem pewien :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 hah Oczywiscie ze Logitechy beda graly lepiej jesli dzwiek 5.1 nie jest Ci potrzebny to polecam Logitechy Uzywalem kiedys zestawu creative taki jak pokazales na fotce i bas w tych glosnikach jest beznadziejny!! Dasz na maxa i sie wszystko gubi/ pierdzi i takie tam pozatym budowa suba w creative jest tragiczna! pusto w srodku [ widzialem zdjecia:) ] co do tych logitechow nie sluchalem ich ale napewno beda lepsze od creativow Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietras78 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 hah Oczywiscie ze Logitechy beda graly lepiej jesli dzwiek 5.1 nie jest Ci potrzebny to polecam Logitechy Uzywalem kiedys zestawu creative taki jak pokazales na fotce i bas w tych glosnikach jest beznadziejny!! Dasz na maxa i sie wszystko gubi/ pierdzi i takie tam pozatym budowa suba w creative jest tragiczna! pusto w srodku [ widzialem zdjecia:) ] co do tych logitechow nie sluchalem ich ale napewno beda lepsze od creativow Pozdro spoko tez mi sie wydaje ze bada lepsze logitechy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...