Skocz do zawartości
czesiek398

Skąd Fortron 400w ?

Rekomendowane odpowiedzi

fortron to leżaki magazynowe i nówek w sklepach za cene +- 100zł nie dostaniecie

Dokładnie. Raz, że ten model nie jest od dawna w produkcji. Dwa nawet dla tych sztuk, które ma w magazynach FSP cena zakupu nowych egzemplaży jest wyższa niż cena po której można kupić te zasilacze na allegro. Przez jakiś czas chcieliśmy wprowadzić do oferty FSP jednak przy takich cenach nie jestem przekonany czy jest sens ryzykować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kapa :/ ja myślałem że kupie zasilacz do 120 zeta a tu taki zonk :/ nie ma coś podobnego cenowo ?? Markowego :]

modecomy u zenfista to są fortrony.... jezeli masz nowego kompa to 350 ma amperaż na linii 12V jak wiele 400Watowych i lepiej .. 22A i kosztuje stówe:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

modecomy u zenfista to są fortrony.... jezeli masz nowego kompa to 350 ma amperaż na linii 12V jak wiele 400Watowych i lepiej .. 22A i kosztuje stówe:)

Nie... nowe ModeComy robi juz kto inny nie Fortron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ciekawe, kto :lol:

Bo z tego co wiem modecomy (pomijajać feele) robi FSP i CWT.

Mam pewnien pomysł - jak zadzwonisz do mode com to do końca będą się upierali, że mają własne fabryki. Być może cześć ludzi zaczyna im wierzyć ;)

Edytowane przez Zenfist

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tych modecom-skoro to ma te same FlAKI CO FORTRON to jaki modecom wybrac do tego mojego configu zeby sie dało pobawic w o/c??Aha izeby był cichy w miare.

ci-jaki? modecom cichy? Takie rzeczy to tylko w erze ;) Co do mocy to 350W powinna styknąć na lekkie OC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi