eragonek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Witam. Jak można edytować (wpisywać i wymazywać) pliki PDF ? :huh: Edytowane 20 Lutego 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Adobe Rederem nic nie zdzialasz, jak samam nazwa mowi sluzy tylko do odczytu (no i wydruku). A do edycji to tylko platne mi sa znane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Adobe Acrobat Professional :) Może na Allegro okazje złapiesz :D Edytowane 19 Lutego 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 mozesz tez pisac w wordzie i skonwertowac potem do PDFa: www.pdf995.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zaopatrztyłem się w program VeryPDF PDF Editor 2.0 ale jak z edytuje pdf to tam gdzie z edytowałem nic nie ma ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 sciagnij sobie Adobe Acrobat 7.0 Professional - warez heaven ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 W OpenOffice możesz eksportować pliki do PDF (bynajmniej pod Linuxem :-P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Jest też taki program - Tomahawk - występuje w polskiej wersji, ale mnie mam z nim jakiegokolwiek doświadczenia, chcesz to sprawdź go sobie http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=9&id=893 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Ok mam adobe acrobat tylko jak nim można edytować ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Nie można. Acrobat tworzy PDFy z konkretnych plików (np. doc), i te pliki edytujesz, a gotowego PDFa nie wyedytujesz, co najwyżej dodasz certyfikaty, stopki itp. ale samej treści nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Aha rozumiem. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie można. Acrobat tworzy PDFy z konkretnych plików (np. doc), i te pliki edytujesz, a gotowego PDFa nie wyedytujesz, co najwyżej dodasz certyfikaty, stopki itp. ale samej treści nie. pdf'a zapisanego w ilustratorze wyedytujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Mozesz dodać treść do gotowego pliku pdf jednak z pewnymi ograniczeniami np. rodzaj czcionki z pdf-u musisz miec zainstalowany w systemie. Wywołujesz pasek zaawansowana edycja i tam jest narzędzie retusz tekstu, wstawiasz kursor gdzie chcesz i wstawiasz tekst. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...