Igor Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam. Chciałbym zebyscie ocenili moje www. Jest to stronka firmowa wiec oceniajcie i piszcie czego tam brakuje i co nalezy dodać. www.art-bit.pl Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 No no no... cale zmienione logo. Co mam oceniac? Standardowy layout joomli? Jesli tak to prosze bardzo - nie podoba mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgadzam się z Krzys'az. Standard + zmienione logo. Co tu oceniać ? ? ? Chyba, że layout Joomla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Wiem, ze to layout Joomli i tak mialo byc. Zadnej javy i wodotrysków. Chodziło mi bardziej o ewentualne błedy i o wyswietlanie sie pod róznymi przegladarkami i w rożnych rozdzielczościach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 W mojej Operze wszystko wyswietala sie prawidlowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Wiem, ze to layout Joomli i tak mialo byc. Zadnej javy i wodotrysków. Chodziło mi bardziej o ewentualne błedy i o wyswietlanie sie pod róznymi przegladarkami i w rożnych rozdzielczościach. A kto powiedzial, ze zmiana layoutu oznacza dodanie javy i wodotryskow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ten styl jest dostępny w instalce joomli czy trzeba go skądś zassać?? Pisze, bo kumpel zamierza wgrać Joomlę i szuka takiego stylu. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 NO to nie bedzie musiał go szukac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 jak dla mnie to ta storna jakoś mało przejrzysta.. reklamy na równi z menu, jakies infobox wysoko obok logo, jakoś tak się połapać nie mogę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 jak dla mnie to ta storna jakoś mało przejrzysta.. reklamy na równi z menu, jakies infobox wysoko obok logo, jakoś tak się połapać nie mogę :) Az tak zle? Bo mam zamiar strone na dniach przeniesc na to samo, ale na razie jeszcze sobie konfiguruje. Z tym ze ja wprowadzilem kilka 'drobnych' zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 A nie lepiej Joomlaboard niz phpBB? Troche mniej rozbudowane ale za to ladnie sie wkomponowuje w stronke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 No nawet lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Favikonki sobie pozmieniajcie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) no mi się nie podoba ta niesymetryczność szablonu. sgj nie pamiętam Twojej starej stronki wiec nei odpowiem w sondzie :D.. Klikam w programy i jest tak... (mówię o końcach tabelek licząc od lewej do prawej) najpierw kończoa sie reklamy z gogli na samym dole, potem wyżej konczy się tabelka z programmai a po prawej troche jeszcze wyżej kończą się RSSy :).. jakoś tak schodkowowato.. No i przyleganie tekstu od razu do brzegu tabelki.. na mojej stornie to się jeszcze sprawdza, ale tutaj to jakoś tak włazi na sąsiednie... Imho te 3 segmenty stronki powinny jakoś bardziej od siebi odstawać.. może kolorem... (lewe menu, środek i prawe) - to tyle mojej krytyki okiem niedoświadczonego webmastera :) Kanały RSS działają... ale linki z nich już nie bardzo... Klikam na TEST i moja przeglądarka zostaje wyprowadzona w pole :) Edytowane 2 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 no mi się nie podoba ta niesymetryczność szablonu. sgj nie pamiętam Twojej starej stronki wiec nei odpowiem w sondzie :D.."Stara" strona jest aktualna. Wystarczyło skrócic adres. Klikam w programy i jest tak... (mówię o końcach tabelek licząc od lewej do prawej) najpierw kończoa sie reklamy z gogli na samym dole, potem wyżej konczy się tabelka z programmai a po prawej troche jeszcze wyżej kończą się RSSy :).. jakoś tak schodkowowato.. hehe, rzeczywiscie dziwnie to teraz wygląda. Ale jak bedzie wiecej danych, dodatkowe menu z prawej bedzie jzu w miare normalnie. No i przyleganie tekstu od razu do brzegu tabelki.. na mojej stornie to się jeszcze sprawdza, ale tutaj to jakoś tak włazi na sąsiednie... Imho te 3 segmenty stronki powinny jakoś bardziej od siebi odstawać.. może kolorem... (lewe menu, środek i prawe) - to tyle mojej krytyki okiem niedoświadczonego webmastera :) Tekst mam zamiar odsunąc troche od tabelki, bo to zle wyglada teraz. Szczególnie w srodku gdzie jest więcej tekstu. Kanały RSS działają... ale linki z nich już nie bardzo... Klikam na TEST i moja przeglądarka zostaje wyprowadzona w pole :)A to juz bład. Daje linki bez adresu początkowego. NIe wiem tylko czemu, na serwerze mam joomle 1.0.7 i jest jak widac. Na dysku po aktulizacji do 1.0.8 jest prawidłowo. Ogolnie jeszcze zostało troche do zrobienia zeby to wyglądalo i działało tak jak powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 dodaj jakiegos favico bo w czytniku RSS Twoja stronka nie ma żadnej ikonki... A tak lepiej się patrzy jak jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Tak sobie po raz kolejny zerknelam i ....nasunelo mi sie pytanie nastepujace: Czemu logo ma takie cmentarne klimaty? Moim skromnym zdaniem zbyt duża ilosc czerni troche przytlacza..brak lekkosci...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...