s0named Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam :) Mój sprzęt to : R9700PRO Athlon XP 2000+ (thoroughbred-a, troche sie grzeje i krecenie nie wchodzi w gre) ECS L7VTA 512MB DDR TwinMOS Noname 350W Trudno uwierzyć, ale fpsy spadają mi w CS nawet na respie na cbble do 50-60, a nowa myszka MX300 sie gubi :/ Dodam, że konfiguracja sterów, config itp. jest jak najbardziej w porządku - nawet po formacie mam takie spadki a mx300 nadal sie gubi :/ Może jest to wina zasilacza, więc kupiłem Fortrona 350W i niedługo powinien do mnie dojść. Podejrzewałem też, że winą spadków FPS może być chłodzenie Radeona, ale wątpie. Do marca dostane 300-400zł, myślałem nad sprzedażą mojego Athlona (150-200zł) i płyty (20zł ?), ale nie jestem pewien co kupić...wybrać Socket 754 czy zostać przy Socket A ?! Konfiguracja Semprona na s939 i ASRocka Dual Sata II jest troche za droga... Z góry dzięki za wszystkie rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Za tą kwotę bierz Semprona 3000+ s.939 i Asrocka K8 DUAL&SATA II. Koszt tego to 567, więc zostaje na nowe chłodzenie. Jest to lepsze wyjście, niż s.754. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Dokup Ram'u tak zebys mial 2x512 wydajnosc wzrosnie, no i moze jakiegos Bartona 2500 i podkrecic na 3200. A jak masz kase to przejdz na to co radzi lukmek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Przychylam się do odpowiedzi lukmek'a. Bardzo dobry config za taką kwotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 lukmek skąd masz te ceny??? Ja właśnie kupuje ten sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 lukmek skąd masz te ceny??? Ja właśnie kupuje ten sprzęt. Kliknij na te podzespoły, to są linki do sklepów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...