sebkan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Witam Mam do wyboru Asus Philips Traxdata Sony Lite On Wszystkie w podobnej cenie (cztaj do 300 zł) i podobnych prędkościach 40, 48 Najbardziej sklonny jestem do Traxdaty bo słyszalem ze jest na podzespolach teac'a i ma jako jedyna obsługe Mount Rainier (płytka cd-rw zachowyje sie jak hdd) fundusze do 300 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jeśli do celów edukacyjnych to bierz Lite-ON'a :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jeśli do celów edukacyjnych to bierz Lite-ON'a :P.:lol: pozatym tylko LITEON & TEAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Asus i Sony to nie wiem.Lepiej cos bardziej popularnego czyli Teac i Lite-on ewentualnie Traxdata bo to tanszy brat Teac'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jeśli do celów edukacyjnych to bierz Lite-ON'a :P.:lol: pozatym tylko LITEON & TEAC Zgadzam się - tylko LiteOn lub Teac. Ja mam Teac 40x12x48 i jest bardzo dobra pod każdym względem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 LiteOn - niezla wydajnosc, dobze lamie zabezpieczenia i dobry stosunek wydanjnosc/cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Lite on jak nie masz kasy i teac jak masz :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ja kupilem niedawno LiteOna 48246S i jestem z niego (odpukac) bardzo zadowolony. BTW polecilem koledze z Kangurlandii i tez sobie kupil, a na dokladke DVD, zas mojej szefowej DVD do domowego komputera - powinienem dostac jakis bonus od firmy chyba ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 z wyzej wymienionych lite on Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 litel-on bardzo dobre sprzety TYLKO TO POLECAM NO I W OSTATECZNOSCI ASUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ja polecam lite-on, a dlatego, ze jestem z niego zadowolony i nie sprawia mi absolutnie zadnych problemow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 kumple też mają LiteOn'a i sa zadowoleni no i uwazam ze bylby to pewny zakup, ale chcialbym tez wiedziec czy ktos ma Traxdate i jak sie mu sprawuje. chodzi mi o tę funkcje Mount Rainier. Nagrywarki bede uzywal do kopii zapasowych i do ogolnych zastosowan :) ale nie zarobkowo :wink: aha bede jej tez uzywal jako cd-rom bo moj stary CTX zrombal sie i musze go "zakrecac" palce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Lite-on - Mam,nagrywam,jestem ucieszony Torpido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 LITE -ON! Mam i chwalę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Lite-On ! - mam i jestem cholernie zadowolony 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Lite-On - jak na razie jest super 40@48x :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 wiadomo że LITEON ale popieram też TEAC naprawde dobra jesli chodzi o "masową" edukacje ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Lite On . Noi teac bo duzo dobrego tez sie o niej slyszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Lite-On 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Najbardziej sklonny jestem do Traxdaty bo słyszalem ze jest na podzespolach teac'a i ma jako jedyna obsługe Mount Rainier (płytka cd-rw zachowyje sie jak hdd) Mozesz sprecyzowac o co chodzi? Bo z opisu wynika ze o zapis pakietowy - plyta wciaz jest otwarta, mozesz z niej korzystac jak z hdd - zapisujesz, kasujesz itp, a rw jest widoczne jako normalny naped? Bo jesli o to chodzi , to zadna nowosc - mialem to za czasow szajsunga 12x a i teraz spokojnie uzywam na soniaku crx185a1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 litel-on bardzo dobre sprzety TYLKO TO POLECAM NO I W OSTATECZNOSCI ASUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pablo c0 to za nwa firma Litel-on ? 8O Namietnie to wypisujesz wszedzie :P , to jakis klon LiteOna :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Podrobka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Na Twoim miejscu kupiłbym Lite-On. Co do formatu Mt.Rainer to obsługują go modele od prędkości 40x (co prawda nie wszystkie, ale w tych, które tego nie obsługują można wymienić firmware i juz będą obsługiwały - był o tym artykuł na cdrinfo.pl konkretny link masztutaj. Do Grzesia: format Mt.Rainer rózni się nieco od zwykłego zapisu pakietowego (UDF) - głównie tym, że nie potrzeba formatować dysku RW (co zajmuje sporo czasu). Po prostu wkładasz dysk RW do napędu i możesz już z niego korzystać w trybie Read-Write a formatowanie następuje w tle, podczas zapisu danych na dysk (troche to uprościłem :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonoj Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 LIte-On rulez!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 kolega z serwisu, twierdzi ze liteonow jest najmniej zwracanych na gwarancje, a najwiecej sprzedają LG ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Z tego co radzice to się chyba zdecyduje na tego liteOn'a thx wszyskim :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Bierz albo Lite on albo Teac. Bardziej polecam Liteona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja mam LG i jestem zadowolony, ale z tych to bym wzial Lite ON. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Sorki ze odswiezam, ale nie bede smiecil nowym tematem. Ja sie tak zastanawiam nad 40x24x48x?? CZy warto?? CZy lepiej 40x12x48x?? A mozecie zapodac jakies linki ,zsczegolnie chodzi mi o jakies recki, testy cos w tym stylu do tych nagrywarek szczegolnie do tego Lite-Ona i Teac'a. Nagrywara tylko do nagrywania naturalnie bedzie. Bym byl wdziczny gdyby ktos udzielil porady :) Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Sorki ze odswiezam, ale nie bede smiecil nowym tematem. Ja sie tak zastanawiam nad 40x24x48x?? CZy warto?? CZy lepiej 40x12x48x?? A mozecie zapodac jakies linki ,zsczegolnie chodzi mi o jakies recki, testy cos w tym stylu do tych nagrywarek szczegolnie do tego Lite-Ona i Teac'a. Nagrywara tylko do nagrywania naturalnie bedzie. Bym byl wdziczny gdyby ktos udzielil porady :) Pozdr Testy nagrywarek to najlepiej na cdrinfo, tu masz linka: http://www.cdrinfo.pl/testy.php3 A jak bym miał wybierać między tymi dwoma firmami to bym wybrał Teac-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...