sinus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Po obejżeniu moda myszy na jakiejs amerykańskiej stronce, który zresztą ostatnio był na tweaku, postanowiłem równieżwyciąć sobie okienko w starej myszce, narazie na próbe, ale wyszło całkiem nieźle więc może zostanie. Ale do rzeczy! Jak mam podpiąć diode to starej myszki na ps, z dwoma guzikami i bez rolki. Kabel jest pięciożyłowy: -czerwon -pomarańczowy -brązowy -czarny -gruby czarny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mysz podlaczasz do regulatora napiecie http://www.mod-case.com >> mod myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ale w mojej myszy są tylko następujące elementy: -kondensator 10mikrofarad 16volt -dwa włączniki -wtyczka na 5 kabli -mała białem kosteczka z napisem "4000A 64 3" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a ja mam bezprzewodowa ;-( i cos mi sie wydaje ze baterie dlugo by nie pociagnely...o ile w ogole :( prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 nie masz takiej kostki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ja tez chce wzucic leda do myszki... ale niemam takiej kostki.. mam podobna.. ale moja ma 16pin-ow a nie 18 jak ta na zdjeciu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Jutro jak dostane cyfrówke spowrotem to zapodam zdjęcie mojej mychy. Ostrzegam to chyba najstarsza myszka na ps jaką widziałem więc jest baaaaaaaardzo minimalistyczna :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 http://www.hardwarebook.net/connector/user...t/ps2mouse.html opis standartu ps/2, jakie napiecie i gdzie mozna znalesc ruszajac troche glowa i miernikiem (zarowka, dioda z rezystorem, itp.) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Chcecie wsadzac diode w myszke a ja nie chcialem swiecacej a taka mam. Pewnego dnia padła mi mysz. Biore 30 zł i zasuwam do sklepu po nowa. Patrze a tu cudo samsunga 800dpi za 24 zl, mysle czemu nie. Kupilem, podlaczylem wlaczam zasilanie a tu..... to kurestwo swieci :!: Malo mnie zawal nie chwycil bo w sklepie ani mru mru ze to bedzie swiecic. Ogladam a tam w srodku dosc duza niebieska dioda wali smuge na rolke (rolka mocno podswietlona na niebiseko) i od spodu wali niebieskie swiatlo cos jak w optycznej. Jak chcecie miec swiecaca mysz i nie chce wam sie przerabiac starej za niecale 25 zl nowa u samsunga. Nazywa sie to Wheel Mouse z boku powinno byc zaznaczone with LED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A z kąd jesteś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A może by tak wsadzić do myszy akumulatorek AA żeby zasilał diodki , oczywiście jeśli masz ładowarkę do akumulatorków . Lub możesz zobaczyć jakie napięcie jest na masie ( zazwyczaj czarny przewód ) i jeśli wystarczy na diodki to się do tego podłącz w szereg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A jaki woltaż musi miec da dioda? J apodpiełem diode bodajże 6v. i świeci h.. ale efejt jusz jest! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 ja tez chce wzucic leda do myszki... ale niemam takiej kostki.. mam podobna.. ale moja ma 16pin-ow a nie 18 jak ta na zdjeciu :( A czemu bezpośrednio do kabelka nie podłączycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Mi jakis czas temu trafilo sie wygrac myszke optyczna E5. Do dzisian [tzn jeszcze jakies 30 minut temu] byla to standardowa myszka z 2 oczojeb**mi czerwonymi diodami, ale przegladajac forum stwierdzilem, ze gdzies mi jeszcze 2 niebieskie zostaly :) No to poszla wymiana diodek i wymiana oryginalnego czerwonego kolka na bladoszare :) Teraz to mam chlod w lapce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Chcecie wsadzac diode w myszke a ja nie chcialem swiecacej a taka mam. Pewnego dnia padła mi mysz. Biore 30 zł i zasuwam do sklepu po nowa. Patrze a tu cudo samsunga 800dpi za 24 zl, mysle czemu nie. Kupilem, podlaczylem wlaczam zasilanie a tu..... to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> swieci :!: Malo mnie zawal nie chwycil bo w sklepie ani mru mru ze to bedzie swiecic. Ogladam a tam w srodku dosc duza niebieska dioda wali smuge na rolke (rolka mocno podswietlona na niebiseko) i od spodu wali niebieskie swiatlo cos jak w optycznej. Jak chcecie miec swiecaca mysz i nie chce wam sie przerabiac starej za niecale 25 zl nowa u samsunga. Nazywa sie to Wheel Mouse z boku powinno byc zaznaczone with LED :lol: rotfl inni sie zabijaja o podswietlenie a ten sie na nie denerwuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Powaga !!! Wyobraz sobie jakbys sie czul z wielka czerwona zarowa pod lapa ??? Dajaca jeszcze na cale biurko ... :) A teraz na niebieskiej myszy chociac mozna oko na dluzej zawiesic :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 a moja sie swieci od poczatku bo jest opyczn ai poboku przezroczysta :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 :lol: rotfl inni sie zabijaja o podswietlenie a ten sie na nie denerwuje :lol: No kurcze nie co dzien mi akcesoria komputerowe zaczynaja swiecic. W sklepie mogli cos powiedziec a nie. Ktos ze slabym sercem by mogl zawal dostac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...