k2 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Mam GeForce i na taj karcie wysypuje mi sie grafika, na stronie tej gry jest niby patch. Sciagnełem go. Ale jak instaluje to wyskauje jakis bład. jak sobie poradzic z texturami w grze, starsznie sypia sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Mi tez sie sypaly to siakis inny stereownik pomogl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 jaki blad wyskakuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Ano jest klapa z tą grą i koniec. Rozwiązanie (u mnie działa) - nie pomagały mi żadne nowsze sterowniki. U mnie z tą grą działają stery z serii !!!! 6.x. Zarówno na Win 98, Me XP - tylko te. Mam taką samą kartę, więc i problem wydaje się ten sam. Sterowniki z serii 6.x i już śmigasz policją. Mój syn to uwielbia. Powodzenia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Spróbuj wyłączyć przechodniów (Pedestrians) troche może pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 U mnie strasznie kaszanily sie textury pod winda XP niewazne jakie stery w 98 bylo ok chociaz przy nowszych sterach gra szalala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 U mnie strasznie kaszanily sie textury pod winda XP niewazne jakie stery w 98 bylo ok chociaz przy nowszych sterach gra szalala mi pomógly 2MB patch do win xp tak w ogłe thx wszystkim za pomoc za to niemoge grac w GameSpy gra nie laduje sie do konca :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 miałem ten sam problem na geforce2pro, po instalacji patcha do pirata(wersji edukacyjnej) wszystko jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 wspomniales moze o MOIM GF2PRO ? :) ...przetestuje to i sprawdze whooz right Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Witam, mam 2 sytemy, windowsa 98 razem z 2000, sprzet oczywiscie z podpisu Problem jest nastepujacy, klikam na Midtown2.exe :P i nic sie niedzieje, gra neistartuje, vzczekam chwilke i dalej nic, taksamo jest z midtownem 1, inne gry działaja normalnie, sprawdzam w procesach i niby jest uruchomiony midtown, ale na pasku go niema, i teraz to co mnie dziwi najbardziej: Uruchomie jakąs inną gre np CS, i automatycznie zaczyna startowac ten midtown co go wczesniej uruchamialem :D I tylko tak moge sie dostac do MM2, odpalic go jak normalnie si eodpala uruchomic inną gre i z neij wyjsc, wtedy jak nastepuje ten jakby "reset" czy mrugniecie monitora przy zmianie wyswietlania, to wtedy sie midtown pokazuje. Chcialebym zaznaczy ze to niejest wina sterownikow, anie DX, sprawdzalem na roznych i zawsze dzialalo, a teraz niechce. Niefiem kusfa coto moze byc, problem sie zaczol odką dkupilem tą plyte gigabyte o ile sobie przypominam to zainstlaowalem na nowo windowsy 98 i 2000 i na 2000 na tej plycie juz midtown 1 jak i 2 niestartowal normalnie :(. ( sprawdzalem tez na roznych via packach i nic) POMOCY :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Patch jest :) Tylko trzeba go instalować przed "poprawieniem gry". Potem z www.megagames.com trzeba sciągnąć "poprawkę" w odpowiedniej wersji :) Neo_x > Hehe. Jak widzisz nie tylko z radeonami bywają problemy ;) czemu nie da się z tego serwera sciągnoąc tego patcha ie rusza ściagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 pszeszukałem forum i znalazłem ten topic poniżej, lecz na tej stronie w nim podanej jest plik ale nie rusza jego ściaganie nie wie czemu czy ktoś wie z kąd sciągnąć patcha, zęby niebyło tych trójkątów w grze bo nie da się z nimi grać do cholery jasnej oczywiście mam pirata proszę o pomoc bo dzisiaj kupuję kierownicę iby co pojweździł pomieście :)::)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::Vertor::.. Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Po co piszecie jaki nacie sprzęcior? to jakaś forma szpanu? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 mm2 to midtown madness 2 taka scigałka po sanfancisco i londynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 http://www.3dgamers.com/games/midtownmadness2/ http://www.avault.com/pcrl/patches_temp.as...p?patch=midmad2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Aaaaa, i zgadzam się z Vertorem (chyba z dwudziesty raz) co pisania jaki się ma sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 http://www.3dgamers.com/games/midtownmadness2/http://www.avault.com/pcrl/patches_temp.asp?patch=midmad2dzięki a które mam ściągać na 3dgamers?? to na 2 mb v 1.01?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ja dawno w to gralem wiec juz nie pamietam ale chyba tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 No to ja powiem tak: Wyłącz ludzi w grze to powinien problem zniknąć przynajmniej w 1 pomogło !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 w dwójce wszystko wyłączyłem i to nic nie dało nic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Dobra stona o MM2 to Midtown Madnes 1 i 2 i 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Co do Midtown to polecam strone Midtown Madnes 1 , 2 , 3 oby wiecej części -link do strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 w tym że zawiera orginalny plik midtown2.exe i jak spopjuje cracka to rusza ale błędy są dallej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 dzięki a tak na marginesie mm3 nie ma na pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 w tym że zawiera orginalny plik midtown2.exe i jak spopjuje cracka to rusza ale błędy są dallej :( Sorry ale ty masz cracka do tej gry. Ja mam wersje przegrywaną i żadnych cracków do niej nie mam bo działa bez nich (ale problem z grafiką też jest - działa tylko na detonatorach 6.50). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 jużnie mam problemów zainstalowałem patcha z midtown.xcom.pl i spoko jest polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 To super 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 wiem moja siora będzie miała co robić bo ja w to nie gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 fajna stronka nmiemiecka jest tam kupa wozow i progsow do mm2 www.mm2.gamigo.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 zara gulam ale mam z 70 nowych aut wiecnie wiem czy coś nowehgo znajdę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...