Sajrus-World Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam pytanie tak jak w temacie Asus P5ND2-SLI nVidia nForce4 SLI + Pentium D805 lub seria 6xx czy nie będzie z tym żadnych problemów, że coś sie gryzie lub coś w tym stylu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Seria 6XX będzie działać, z dwu rdzeniowymi nForce 4SLI IE ma problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Co masz na myśli... "ma problemy"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Ja mam problem. Kupiłem tę płytę, mam proca 630 i [gluteus maximus]. Kupiłem też ramy 2x512 ddr2 533 hynixy. Nie wiem co się dzieje, ale komputer wstaje po koło 10sec. od właczenia. Caly czas wywala blad w biose, zebym zmienil zmienil ustawienia dla procka i pamieci. Zmienialem i dalej qpa. Caly czas na starcie tylko CMOS failed, coś tam coś tam, re-setting......dla prcoa or...pamięci :D tylko po angielsku. Noi nie wiem co robić. Zresztą w komputroniku jak i w esc. pisali ze ma fire-wire, a tu tez zonk, bo jej nie ma, wścieklem się :angry: Ma ktos jakis pomysl, co moze byc wina resetujacego sie biosu na okrąfło ?? aha, po zminie ustawien w biose zapisaniu itp. komp juz nie wstaje, caly czas slysze jakby sie resetowal co jakies 5-7sec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Heh devilek - skad takie wiesci? mam gogabyta na nf4sli i miałem dla testow 805-tke i jak pchne mojego to go biore bo smiga bez problemu... Zreszta one przecierz sa pod pentiuma d plyty wiec nie wiem o co ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Z netu, widocznie teraz coś już poprawili w biosach mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 nawet w KTR bylo przy D802, ze nie lata na nf4ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 hmmm nowy bios jaki mam to F6 pare razy byl upodate jakiegos cpu microcode? czy to wlasnie o to chodzi? hmmm kurde no i teraz nie wiem moze chciwlowo ta 805 u mnie smigala i nie oplaca mi sie na nia wymieniac bo bedzie problem ;//// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...