CrazyTomHero Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 nie wiem jak wy ale ja odczuwam ze to forum cos stracilo w tym nowym roku..... :roll: moze to ze "wyjadacze" sie malo odzywaja albo to ze coraz wiecej jest nowych (swiezych) userow z textami : jak zmienic Vcore lub podobnymi - albo jak podkrecic DDR'y - walkowane przez 10 tematow chyba..... Albo brakuje "najazdow" tzn. grzesia :twisted: czy moze mi sie tylko wydaje ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Może masz rację ale ja tego tak nie odczuwam, dlatego że przeważnie siedzę na "oslej" lub "oprogramowaniu i grach" tu się zawsze coś ciekawego dzieje :twisted: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ale czy dlatego ze jestem nowy to mam siedziec cicho, 0,5 roku na rozruch i dopiero sie moge odzywac ? czy jak ??? a moze zrobic odzielne forum dla "starych wyjadaczy" z brakeim dostepu tych co sa zarejestrowani mniej niz x miesiecy ??? a na marginesie fakt ze klimat tworza ci ktorzy pisza i tworza klimat , a jak nie pisza ci co tworzyli klimat to do kogo ewentualna zale ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Racja, ja do nowych nic nie mam (sam kiedyś, jak każdy tu byłem "nowy"). Osobna kwestja to powtazające się pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 nowi sa spoko ale imo forum strasznie sie zagmatwalo przez ten podzial :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Albo brakuje "najazdow" tzn. grzesia :twisted:Nie boj sie, ja tu jeszcze wroce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Albo brakuje "najazdow" tzn. grzesia :twisted: Nie boj sie, ja tu jeszcze wroce :D Prawda jest taka że namieszałes z tym soim odejściem :wink: a przecież czuwasz na posterunku :wink: i dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ale czy dlatego ze jestem nowy to mam siedziec cicho, 0,5 roku na rozruch i dopiero sie moge odzywac ? czy jak ??? a moze zrobic odzielne forum dla "starych wyjadaczy" z brakeim dostepu tych co sa zarejestrowani mniej niz x miesiecy ??? a na marginesie fakt ze klimat tworza ci ktorzy pisza i tworza klimat , a jak nie pisza ci co tworzyli klimat to do kogo ewentualna zale ??? Nie najezdzam na nowych userow jako na osoby ale na ich tematy.. chodzi o to ze czesto nowi urzytkownicy zadaja debilne wrecz pytania "jak podkrecic pamieci DDR" - real. oraz nie korzystaja z pocji szukaj !!!! wszyscy moderatorzy pisza "uzywaj opcji szukaj", ale i tak nikt see z tego nic nie robi.... (jest ponad 10.000 tematow - archiwom) - tam zazwyczaj sa poruszane watki o ktorych pisza nowi userzy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Albo brakuje "najazdow" tzn. grzesia :twisted: Nie boj sie, ja tu jeszcze wroce :D na stale czy tylko czasami ????? - bo jakos przydalo by sie zamykac te "dziwne - powtarzajace sie pytania" :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 jako przyklad podam : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18578 [jak podkrecic DDR] Odp. z Archiwom: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=13372 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=16858 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 no cos sie stalo - ubolewam bardzo nad tym :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 A na czyjej opinii mamy (czytaj laicy) polegać jak nie na waszej drodzy i szanowani wyjadacze :?: Przecierz wiekszość (naszczęście zdażają się wyjątki :D) "komputerowców" przynajmniej z mojego regionu to totalne lamy i hasła w stylu: -"r9000 ma podobną, jeśli nie taką samą wydajność jak 8500" -"podkręcanie jest idiotyczne, poza tym nie daje zupełnie nic!" -"po co ci lepszy cooler? przecież wysoka temperatura procsora nie wpływa na stabilność" -i to, że do kompa na Pentium 3,06 ładują gf4mx440 to codzienność. Poza tym jakikolwiek problem wykraczający poza zakres podstawowych zagadnień to już bariera nie do przeskoczenia. Więc jesteście jedyną nadzieją :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Może powinniście wprowadzić jakieś punkty karne za oklepane pytania? Napewno każdemu tweakowcowi zależy na opinii, więc nie pozwoliłby żeby przy jego nicku widniał napis "lamer" :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 jako przyklad podam : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18578 [jak podkrecic DDR] Odp. z Archiwom: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=13372http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=16858 oj, ktos je wszystkie zamknal :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ale czy dlatego ze jestem nowy to mam siedziec cicho, 0,5 roku na rozruch i dopiero sie moge odzywac ? czy jak ??? a moze zrobic odzielne forum dla "starych wyjadaczy" z brakeim dostepu tych co sa zarejestrowani mniej niz x miesiecy ??? a na marginesie fakt ze klimat tworza ci ktorzy pisza i tworza klimat , a jak nie pisza ci co tworzyli klimat to do kogo ewentualna zale ??? Nie najezdzam na nowych userow jako na osoby ale na ich tematy.. chodzi o to ze czesto nowi urzytkownicy zadaja debilne wrecz pytania "jak podkrecic pamieci DDR" - real. oraz nie korzystaja z pocji szukaj co do opcji szukaj to delikatnie mowiac nie uzywanie jej jest®zenujace i robia to nie tylko "nowi" ... moze mnie troche ponioslo ale zdazaly sie posty w stylu ja mam xxx postow to co ty majacy xx postow mi bedziesz tutaj pier****l ... staje sie (tweak) coraz bardziej popularny wsrod "userow" i nie ma co sie dziwic ze z coraz wiekszym prawdopodobienstwem pojawia sie ludzie nie majacy pojecia o czym pisza, a pisza po to tylko rzeby pisac ... sytuacja jest jaka jest i albo sie z nia pogodzic trzeba albo stworzyc forum dla wybrancow (tylko kto ich powybiera ???). ja bym sie nieprzejmowal "durnymi" pytaniami bo nikt nie jest w stanie tego kontrolowac i nie bedzie nigdy w stanie ... poprostu - olewac, lub jak ktos ma dobre serduszko to edukowac do bolu :) . co do klimatu to wiadomo ze lepszy klimat jest wsrod starych znajomych w waskim gronie niz w tlumie praktycznie bezimiennych ludziow. i niestety nikt tego nie jest w stanie zmienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 A po co tyle tych powtorzonych tematow?? chyba z nie wiedzy i nie umiejetnosci oblsugi forum tłika, wcinaja ten sam temat po kilka razy i chca aby walkowac to samo w kolko. Nic wiec dziwnego ze niektorzy, a wlasciwie wiekszosc na powt. tematy odpowiada : SZUKAJ. To jest tylko marnowanie miejsca na forum jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Wiecie. Widze, że nie tylko ja to zauważyłem, że forum jakoś się zrobiło inne dla mnie w nowym roku. A może to poprostu te 2-3 tyg. melanżowania nas zmieniły i dlatego inaczej patrzymy na komputery/userów/forum ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Allen3 : dokladnie.... e!Grooby: to nie melanzowanie, ale raczej zmiana na tweaku...... grzesio - dlaczego masz zawsze 850 postow ????? - masz jakis zakaz ???? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...