SZUK Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 To jestes zwykły partacz i tyle.... Nie 3 warstwe lakieru tylko 3 warstwe farby a na koncu bedzie warstwa lakieru :unsure: 1h na zaniesienie pompy do znajomego... a on przy malowaniu jakiegos autka psiuknie podkładem farba i czym tam jeszcze trzeba... partacz? :lol: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Fotki gotowej pompki Prosze o opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 swoją przedstawiłem już na gg -doceniam chęci ale ten fiolet jak dla mnie porażka niestety :? Narobiłeś się a efekty każdy widzi jakie.... Dla mnie najwazniejsze ze pompka pzerobiona , ale z kolorkiem to coś musze zrobić bo tragedia :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Aaaaahahahahahah .... wygląda jak fajka :P Fiolecik to chyba musiał być ;) Wykonanie całkiem spoko, widac małe niedociągniecia ... ale co tam ... przeciez to tylko pompka dla Tomcata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 taa fajka wodna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 mi sie podoba i tak :) mogło by być troche więcej tego pomarańczowego :) i ciutkie te filutki skrócić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Piekny ten fioletowy kolorek :wub: :wink: ale nie wiem czy róż nie byl by ladniejszy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Czarny OK, ale ten róż ..... tfu fiolet taki psychodeliczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Przeróbka od strony technicznej jest bardzo dobrym rozwiązaniem ale mi taka kolorystyka nie podchodzi :kijem: .... kolory kwestia gustu :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...