virtuomaniak Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Tak jak w temacie :) Jaką płytę główną byście polecali do tego kompa co w podpisie? Niestety komputer się popsuł, myślałem że to procek lecz po sprawdzeniu w serwisie procek jest w porządku. Więc pozostaje tylko płyta głowna. Tak więc do takiego zestawu co mam w podpisie co byście doradzili? Coś z asusa? MSI? Aby była w miare tania i dobra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ile masz kasy, bo pojęcie tania jest względne <_< Jeżeli dobrze kojarze to ABIT IC albo IS7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 200-300 plnów może 400 ale to tylko ewentualnie jeśli nic dobrego nie będzie Bo nawet droższych to za bardzo nie ma? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Kup Asusa P4P800-X. Bardzo dobra płyka z dość znacznymi możliwościami oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 FAjna płytka ale ma troszkę mało wejść USB :| Nie ma wersji z 6-8 USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 masz tam 2 zlacza do podlaczenia dodatkowych 4 usbow czy to za pomoca sledzi czy do front panela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 właśnie przeczytałem "Porty USB: 4 x USB 2.0 na tylnym panelu + 2 USB 2.0 do wyprowadzenia z płyty" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...