regaciarz Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 ten mars delight wymiata, ale i innymi nie gardzę :wink: ostatnio zasmakował mi też kinder bueno, ale marsa delighta nie pobije :-P średnio lubie kitkata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ukrainska podrobka Snickersa, ale prawie tak samo smaczna i tańsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ukrainska podrobka Snickersa, ale prawie tak samo smaczna i tańsza.Baton dla prawdziwego >stalkiera< :D Ja lubię kitkata :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo_pl Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 MI wszystko, ale najbardziej Snickers, kiedyś Mars. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A ja wolę Belvitę wsumie KITKAT i SNICKERS też jest dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 widze że nie tylko mnie smakuje mars delight :) lubie też kitkata i kinder bueno też ujdzie ale nie w lecie - strasznie szybko sie rozpuszcza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie wiem czy to można nazwać batonem, może raczej czekoladą w formie batona ;) a każdym bądź razie , wszystkie wyroby batono-podobne firmy Lindt. :D Nic tego nie przebije ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Areo jest okej ale kitkata tez przegryze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Ostatnio jadłem kitkata cappucino. Nawet dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Dzis dostałem "wybory batonow" 10 snickersow z orzechami laskowymi. Ciekawy smak :P Orzeszkow ziemnych raczej nie lubie, wiec przyjemnosc z jedzenia tej kombinacji składnikow jest nieco wieksza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Wczoraj jadłem Twixa w wersji "White", muszę przyznać że smakuje nie kiepsko. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 3Bit, Twix, Mars, Bounty, KitKat, Pawełek, Maciek, Danusia, Lion. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Snickers z orzechami laskowymi, nowy lider :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kingston Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja lubie marsa ale też zwykłego byle by nie truskawkowego milkiwaya :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 dorwałem wczoraj Snickers z laskowymi, troche dziwne, inne, bardziej gorzkie, ogólnie wolę zwykłego ale takiego też można zjeść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ostatnio pojawiły się 2 zajebiaszcze batony : Snickers z laskowymi i KitKat Capuccino :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Boost :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ostatnio pojawiły się 2 zajebiaszcze batony : Snickers z laskowymi i KitKat Capuccino :)Według mnie Snickers z laskowymi smakuje lepiej od zwykłego. Ogólnie wolę smak orzechów laskowych niż ziemnych - Nutella roxxx :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Snickers , Mars, Lion , Kitkat ( w takiej kolejnosci) , milkiway truskawkowy bleee :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek7278 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja polecam marsy są najlepsze i są po 1.30. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...